Οι Νέοι Στην Αμερική Λένε Ότι Η Apple Είναι Νεκρή, Ζήτω Οι Samsung και Microsoft

Microsoft Surface ad

Την περασμένη βδομάδα το περιοδικό Forbes ανέφερε ότι σύμφωνα με έρευνα που έκανε, η γνώμη των νέων για την Apple δεν είναι η ίδια όπως παλιά. Κάποτε το iPhone ήταν το smartphone που όλοι ήθελαν ένα, αλλά σήμερα το Galaxy S3 και το Galaxy Note 2 είναι οι συσκευές που οι νέοι θέλουν. Ακόμα και το iPad έχει αρχίσει να πέφτει στις πωλήσεις, αφού πολλοί προτιμούν το Surface της Microsoft.

Το 2011, τα κινητά της Samsung δεν ήταν περιζήτητα σε όλους, όμως σήμερα το 22% θέλει μία συσκευή της. Και αν για την Samsung δεν μας κάνει εντύπωση -αφού τον τελευταίο καιρό πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο-, μας φάνηκε παράξενο που πολλοί έφηβοι προτιμούν το tablet της Microsoft. Αν και το Surface είναι ένα πολύ καλό tablet, οι πωλήσεις του δεν λένε το ίδιο. Αυτή η είδηση θα μπορούσε να αξιοποιηθεί από την Microsoft για να πουλήσει περισσότερα Surface RT και Pro όταν αυτά κυκλοφορήσουν.

Ο χρόνος θα δείξει εαν η Apple μπορέσει να αποκτήσει αυτό το διαφορετικό που είχε κάποτε, ή αν οι δίκες στα δικαστήρια και οι ελάχιστες καινοτομίες της θα πείσουν και άλλους πελάτες της να στραφούν σε άλλες εταιρείες.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.