Ο Steve Ballmer Αποχωρεί Από CEO Της Microsoft

Ο Steve Ballmer Αποχωρεί Από CEO Της Microsoft

Steve Ballmer

Ο χειρότερος Διευθύνων Σύμβουλος του κόσμου, ο Steve Ballmer που για 13 χρόνια διεύθυνε την Microsoft αποκάλυψε ότι βγαίνει στη σύνταξη.

Ο Ballmer ανακοίνωσε ότι μέσα στους επόμενους 12 μήνες θα αποχωρήσει, δίνοντας έτσι στην εταιρία τη δυνατότητα να βρει έναν άξιο αντικαταστάτη του.

Γνωστός για την εκκεντρικότητα του, ο Steve θα μείνει στην ιστορία για τη διαχείριση της Microsoft σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της εταιρίας, για το φιάσκο των Windows Vista, μετά για τα πετυχημένα Windows 7, και τέλος για τα κακόφημα Windows 8. Ο διευθύνων σύμβουλος χλεύασε το iPhone όταν ανακοινώθηκε τη πρώτη φορά, μετά η εταιρεία έχασε ένα τεράστιο βαθμό από την αγορά των κινητών και τώρα αγωνίζεται να για να σε πείσει να αγοράσεις Windows Phone. Και φυσικά να μην ξεχάσουμε το Surface RT που απέτυχε παταγωδώς και στέρησε στην εταιρία πολλά εκατομμύρια δολάρια. Από την αντίθετη πλευρά των πραγμάτων, όταν αυτός ήταν στην Microsoft, η εταιρία απέκτησε πιο σταθερά θεμέλια και μεγάλωσε περισσότερο μιας και τα Windows και Office έγιναν απαραίτητα στην αγορά.

Δεν μπορούμε να πούμε αν ήταν καλός ή κακός CEO, όμως λέγεται ότι η μετοχή της εταιρίας ανέβηκε μετά την ανακοίνωσή του για παραίτηση, και μπορείς να δεις το παρακάτω βιντεάκι για την διαφορά του με τον Steve Jobs.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=v3qGX3PNphw?rel=0&w=710&h=399]

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.