Πως Να Ενεργοποιήσεις Τη Νέα Εμφάνιση Του YouTube

Είμαστε και πάλι εδώ. Μετά από μία εβδομάδα που για προσωπικούς λόγους δεν μπορούσα να δημοσιεύσω νέα (και όχι μόνο), τώρα ερχόμαστε με ένα νέο σύντομο και χρήσιμο οδηγό για όσους χρησιμοποιούν το YouTube.

Η δημοφιλής υπηρεσία της Google εδώ και μία εβδομάδα έχει ανακοινώσει επίσημα τη νέα της εμφάνιση και τις λειτουργίες. Η επανασχεδίαση του YouTube είναι και αυτή μέσα στη προσπάθεια της εταιρίας να ενοποιήσει τις υπηρεσίες της και να τις κάνει όσο πιο απλές και προσιτές μπορεί και στον πιο απλό χρήστη. Η νέα εμφάνιση είναι γεγονός ότι είναι εδώ και θα γίνει διαθέσιμη σταδιακά σε όλους τους χρήστες μέσα σε λίγες εβδομάδες. Υπάρχει όμως ένα πολύ απλό “hack” που επιτρέπει να την ενεργοποιήσουμε από τώρα.

Η μέθοδος έρχεται από το The Verge και για να τη κάνουμε απλά θα χρειαστούμε το Chrome, το Safari ή το Mozilla σε όποιο ΛΣ και αν τρέχουμε.

Βήμα 1ο: Μπες στο YouTube.com από το broswer που προτιμάς.

Βήμα 2ο: Άνοιξε την Επιθεώρηση Στοιχείου και γράψε το κώδικα στο Βήμα 3. Άμα δεν ξέρεις πως να το κάνεις, πάτα τα παρακάτω κουμπιά (ευχαριστούμε RedmondPie!):

  • Internet Explorer 9: F12 > Console (Κονσόλα)
  • Firefox: Cmd + Shift + K (Mac), Ctrl + Shift + J (Windows)
  • Chrome: Cmd + Alt + J (Mac), Ctrl + Shift + J (Windows)
  • Safari: Preferences (Ρυθμίσεις) > Advanced (Για προχωρημένους) και ενεργοποίηση του Show Develop (Εμφάνιση Ανάπτυξης;). Τώρα θα δεις ένα νέο μενού. Κλείσε τις ρυθμίσεις. Δεξί κλικ > Inspect element (Επιθεώρηση στοιχείου).

Βήμα 3ο: Κάνε αντιγραφή-επικόλληση το παρακάτω κώδικα στη κονσόλα που έχει ανοίξει.

document.cookie=”VISITOR_INFO1_LIVE=ST1Ti53r4fU”;

Ενημέρωση: Μας ενημέρωσαν ότι βγάζει το σφάλμα “SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL”. Εσάς σας δούλεψε; Άμα εμφανίζει το σφάλμα προσπαθήστε 2η και 3η φορά. Ίσως εμφανίσει “VISITOR_INFO1_LIVE=ST1Ti53r4fU”, το οποίο και πάλι δουλεύει και αυτό κανονικά με ανανέωση της σελίδας.

Βήμα 4ο: Κλείσε όλα τα παραθυράκια που άνοιξες παραπάνω.

Βήμα 5ο: Κάνε ανανέωση του YouTube.

Βήμα 6ο: Εξερεύνησε το νέο σου YouTube!

Αν όλα έγιναν σωστά τότε θα πρέπει να δεις και εσύ το YouTube με την εμφάνιση στη φωτογραφία.

Άμα θες να γυρίσεις στη παλιά εμφάνιση πάτα το παρακάτω κώδικα:

document.cookie=”VISITOR_INFO1_LIVE=”;

Άμα αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα μη διστάσεις και στείλε κάποιο σχόλιο. Επίσης, άμα ξέρεις αυτόν τον οδηγό και για άλλους broswers, θα θέλαμε πολύ να τον ακούσουμε και να τον προσθέσουμε εδώ.

Πηγή: Redmond Pie

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.