Τι Θα Δούμε Από Τη Sony Αύριο: Νέα Xperia C, Xperia ZU Και SmartWatch

Η Sony Ανακοίνωσε Τα Android Smartphones Xperia SP και Xperia L Με Φωτογραφικές Ικανότητες

Sony Xperia SP

Η Sony αύριο θα διεξάγει ταυτόχρονα μερικές εκδηλώσεις στις Σαγκάη, Κίνα, Μόναχο και Γερμανία και από τις φήμες, θα έχουμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να δούμε από την Γιαπωνέζικη εταιρία.

Το πρώτο είναι το Sony Xperia C. Ένα δίκαρτο smartphone με προηγούμενη κωδική ονομασία CN3. Έχει 5-ιντσών LCD οθόνη ανάλυσης 540 x 960, MediaTek επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων στα 1,2GHz με 1GB RAM και 4GB χωρητικότητα επεκτάσιμη με κάρτα microSD. Από πίσω έχει 8-megapixel κάμερα με αισθητήρα Sony Exmor R. Αυτό θα τρέχει το Android 4.2.2 με το UI της εταιρίας. Εάν η αναφορά είναι σωστή, το Xperia C θα κυκλοφορήσει στην Κίνα και σε άλλες αγορές, όχι όμως τις δικές μας.

Μαζί με το Xperia C θα κυκλοφορήσει για την Κίνα και το Xperia SP σε μία διαφορετική έκδοση που υποστηρίζει το TD-LTE.

Το τρίτο smartphone, ή καλύτερα phablet, που θα δούμε είναι το Xperia ZU (Ultra) με 6,3-ίντσες οθόνη ανάλυσης 1,920 x 1,080, τετραπύρηνος στα 2,2GHz επεξεργαστής (Qualcomm Snapdragon 800) με 2GB RAM, 8-megapixel κάμερα με αισθητήρα Exmor RS και 3,000mAh μπαταρία. Αρχικά οι φήμες έλεγαν για ανακοίνωση στις 9 Ιουλίου, όμως ίσως γίνει αύριο. Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Τέλος, έχουμε το Sony SmartWatch 2ης γενιάς. Το Sony SmartWatch είναι από τα smartwatch που κυκλοφόρησαν πριν γίνουν μοδάτα και ανακοινώθηκε το 2012 (το προηγούμενο ανακοινώθηκε το 2011). Φέτος θα δούμε την 2η γενιά που φημολογείται πως θα έχει και NFC για άμεση και ταχύτατη επικοινωνία με το κινητό. Άλλα χαρακτηριστικά δεν γνωρίζουμε. Πριν από λίγο δημοσιεύτηκε και το πρώτο teaser βίντεο:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=lhBWmt6FuMU?rel=0&w=640&h=360]

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.