Το Νέο Nexus 7 Της Google Βγήκε Φωτογραφία, Διέρρευσαν Τα Χαρακτηριστικά

Το Νέο Nexus 7 Της Google Βγήκε Φωτογραφία, Διέρρευσαν Τα Χαρακτηριστικά

Asus K009 Nexus 7

Αναμένοντας να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, το νέο Nexus 7 της Google βγήκε φωτογραφία όταν βρισκόταν στο Bluetooth SIG για έγκριση. Το tablet κατασκευάζεται ξανά από την Asus, και για αυτό έχει την κωδική ονομασία K009. Το Asus K009 πέρασε πρόσφατα και από την επιτροπή FCC όπου επιβεβαιώθηκε ότι είναι μία συσκευή που υποστηρίζει 4G LTE δίκτυα.

Το Bluetooth SIG περιγράφει το K009 σαν μία συσκευή 7-ιντσών με LED-backlit capacitive multitouch οθόνη για εύκολη μεταφορά και φανταστική εμπειρία πολυμέσων παντού. Προσθέτουν πως χρησιμοποιεί τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 600 για την καλύτερη απόδοση.

Με όλες τις πληροφορίες που έχουμε, και την παραπάνω εικόνα, πιστεύουμε ότι είναι το νέο Nexus. Η ανάλυση της οθόνης είναι ακόμα άγνωστη, αλλά πρέπει να είναι παραπάνω από 1280 x 800 pixels που έχει το τωρινό μοντέλο. Σε άλλα χαρακτηριστικά έχουμε 5-megapixel κάμερα, 1,2-megapixel εμπρόσθια κάμερα, 3,950 mAh μπαταρία και θα τρέχει το Android 4.3 Jelly Bean που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.

Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.