Το Νέο Yahoo! Mail Ανακοινώθηκε

Yahoo! Mail

Η Διευθύνων Σύμβουλος της Yahoo, Marissa Mayer, ανακοίνωσε στο blog της εταιρίας ότι το νέο Yahoo! Mail είναι γρηγορότερο, καλύτερο και διαθέσιμο σε Android, iOS, Windows 8 και ιστό. Το Yahoo! Mail έχει επανασχεδιαστεί από την αρχή για να προσφέρει στον χρήστη μεγαλύτερη ταχύτητα στην ανάγνωση των e-mails. Η σελίδα με τα εισερχόμενα είναι τώρα πιο έξυπνη και πιο εύκολη στην πλοήγηση, χάρη στο νέο σχεδιασμό που παίρνει μακριά τους οπτικούς περισπασμούς, επιτρέποντας στον χρήστη να εστιάσει σε αυτό που είναι σημαντικό.

“Το email είναι η απόλυτη καθημερινή συνήθεια. Είναι συχνά το πρώτο πράγμα που ελέγχουμε το πρωί και το τελευταίο πράγμα πριν πάμε για ύπνο. Γιατί; Επειδή είναι μία από τις πιο απλούστερες και πιο βασικές μορφές επικοινωνίας. Και δεδομένου ότι είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της καθημερινής ζωής μας, κάνουμε μερικές βελτιώσεις για το Yahoo! Mail” συμπλήρωσε η CEO.

Στον ιστό οι αλλαγές θα έρθουν σε λίγες ημέρες, και επίσης υπάρχουν ήδη οι αντίστοιχες νέες εφαρμογές για App Store, Google Play και Windows Store.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.