Το Facebook Αποκτά Νέα Εμφάνιση

Το Facebook Αποκτά Νέα Εμφάνιση

Facebook News Feed 2013

Η Facebook ανακοίνωσε την ανανεωμένη Αρχική σελίδα του κοινωνικού δικτύου της, ή αλλιώς News Feed, που ξεχωρίζει τα νέα σε διάφορες κατηγορίες και βελτιώνει την εμφάνιση, κάνοντάς την να είναι πιο κοντά σε αυτή που γνωρίζαμε στα κινητά. Ο σκοπός της νέας σελίδας είναι να εμφανίζονται καλύτερα οι εικόνες και τα άλλα οπτικά, καθώς και να φαίνονται οι ενημερώσεις από φίλους και σελίδες ξεχωριστά.

Τώρα που στα νέα τα μισά θα είναι εικόνες και οπτικό περιεχόμενο, η ομάδα του Facebook έκανε τις εικόνες και τα άλμπουμ ακόμα μεγαλύτερα. Η ανάρτηση αρθρών επίσης θα βελτιωθεί, καθώς θα εμφανίζεται περισσότερο κείμενο και… μεγαλύτερη εικόνα. Η Facebook εργάζεται ομοίως ώστε να κάνει το περιεχόμενο τρίτων, όπως το Pinterest, πιο ελκυστικό.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=YaQQHYQHnMk?rel=0&w=560&h=315]

Πέρα από αυτά, η τοποθέτηση ορισμένων κουμπιών που περιλαμβάνουν τα Like/Share/Comment, Ειδοποιήσεις/Μηνύματα/Αιτήματα Φιλίας, συντομεύσεις για Εφαρμογές/Παιχνίδια και αναζήτηση έχει αλλάξει για να μοιάζει ακόμα περισσότερο με την έκδοση για τα κινητά. Γενικότερα, αυτή η αλλαγή είναι για να φέρει μοντέρνο σχεδιασμό που ανταποκρίνεται στα standard του 2013 με μεγαλύτερες εικόνες, καθαρότερο και πλουσιότερο περιεχόμενο. Μπορείς να δεις περισσότερες εικόνες εδώ, καθώς και να δηλώσεις συμμετοχή για να είσαι από τους πρώτους που θα το δουν.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.