Το Galaxy S4 με Exynos 5 Octa Δεν Είναι Τόσο Γρήγορο Σύμφωνα Με Benchmark

Αποκαλύφθηκαν Οι Πρώτες Τιμές Του Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 | Life Companion

Τα πρώτα benchmark που είδαμε για το Galaxy S4 ήταν για το μοντέλο GT-I9505 με Snapdragon 600 επεξεργαστή, και όχι με τον 8-πύρηνο της Samsung. Ευτυχώς όμως το Sam Mobile είχε στα χέρια του το θηρίο της Samsung και έκανε τις αντίστοιχες δοκιμές και σε αυτό το μοντέλο (GT-I9500).

Όπως αποκαλύπτει το Quadrant, το Galaxy S4 με Exynos 5 Octa επεξεργαστή, έφτασε τους 12,726 πόντους, που σημαίνει ότι είναι περίπου 2,5 φορές γρηγορότερος από τον τετραπύρηνο του HTC One X. Όμως τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά όταν συγκρίνουμε με τον τωρινό ανταγωνισμό. Οι τέσσερις επιπρόσθετοι πυρήνες βοήθησαν το Galaxy S4 να φύγει λίγο πιο μακριά από τη τετραπύρηνη παραλλαγή του στη δοκιμή του AnTuTu, η οποία με τη σειρά της πέρασε για μερικούς πόντους το One της HTC, όπως είδαμε εδώ.

Το S4 σίγουρα τώρα δεν θα έχει αυτό το μεγάλο συν που νομίζαμε ότι θα είχε στην απόδοση. Και έτσι δεν θα έχουμε πρόβλημα που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και πολλές ακόμα χώρες το GT-I9505 με Snapdragon. Άραγε αποτελεί και αυτό μία μεγάλη απογοήτευση μετά το πλαστικό σώμα του τηλεφώνου;

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.