Το Google+ Επανασχεδιάστηκε Με Μία Εντελώς Νέα Εμφάνιση

Το Google+ Επανασχεδιάστηκε Με Μία Εντελώς Νέα Εμφάνιση

Google Plus Redesigned

Αν έτυχε να μπείτε στο Google+ χθες θα παρατήσατε ότι τίποτα δεν μοιάζει με αυτό. Αυτό έγινε επειδή η Google ανακοίνωσε στο Google I/O και αμέσως εφάρμοσε τη νέα εμφάνιση του κοινωνικού δικτύου.

Το νέο design του Google+ είναι και αυτό μίνιμαλ, όπως το προηγούμενο, και έχει το γκρι με το λευκό για κύρια χρώματα. Αντί για μια διάταξη μίας στήλης, είναι τώρα τριών στηλών διάταξη για να φαίνεται πολύ περισσότερο περιεχόμενο και οι εικόνες να είναι μεγαλύτερες. Αν προτιμάς βέβαια μπορείς να επιστρέψεις στη διάταξη μίας στήλης.

Ακόμη, υπάρχουν κάποιες ωραίες βελτιώσεις στο UI και κινούμενα σχέδια εδώ και εκεί που μετατρέπουν την αίσθηση του χώρου περισσότερο σαν κάποιας εφαρμογής. Όταν κάνετε κλικ σε μια δημοσίευση για παράδειγμα, γυρίζει ωραία με μία κίνηση, αποκαλύπτοντας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή.

Επίσης υπάρχουν το Related hashtags και αυτόματη διόρθωση φωτογραφιών για να φαίνονται ομορφότερες, όπως να αυξάνει ή να μειώνει τη φωτεινότητα. Το πρώτο προσθέτει μερικά hashtags αυτόματα που θεωρεί ότι ταιριάζουν με το post που δημοσιεύετε (φυσικά μπορείτε να τα τροποποιήσετε ή να τα διαγράψετε) και όταν πατάς επάνω τους σου εμφανίζει άλλα posts με αυτά τα hashtags. Όπως στο Twitter.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=vF5RovO5R8w?rel=0&w=640&h=360]

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.