Το HTC One Max Φωτογραφίζεται Με Την Οικογένεια, Αποκαλύφθηκε Αναγνώριση Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων

Το HTC One Max Φωτογραφίζεται Με Την Οικογένεια, Αποκαλύφθηκε Αναγνώριση Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων

HTC One Max phablet poses for a family portrait reveals a fingerprint sensor

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η HTC έχει μπει στην αγορά των phablet με το HTC One Max, προσθέτοντας μία τρίτη συσκευή στην οικογένεια One και είναι μία νέα πρόταση για αυτούς που οι 4,7-ίντσες του One δεν είναι αρκετές.

Να υπενθυμίσουμε ότι το HTC One Max έχει Full HD οθόνη 5,9-ιντσών, Snapdragon 800 επεξεργαστή, UltraPixel κάμερα, υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD και το Android 4.2.2 με το Sense 5. Το Max θα συνοδεύει το ‘απλό’ One και το One Mini στις 4,3-ίντσες.

Μία νέα φωτογραφία που διέρρευσε αποκαλύπτει τις διαφορές στα μεγέθη της οικογένειας, αλλά πέρα από, βλέπουμε ξεκάθαρα ότι στο πίσω μέρος του νέου κινητού υπάρχει ένας αισθητήρας για αναγνώριση δαχτυλικών αποτυπωμάτων ακριβώς κάτω από τη κάμερα. Με αυτόν ο χρήστης θα μπορεί να ξεκλειδώνει το κινητό χωρίς κάποιο κωδικό. Τέτοιο φημολογείται να έχει το iPhone 5S επάνω στο κουμπί Home, όμως πρόλαβε την Apple η HTC.

Φυσικά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η φωτογραφία είναι αληθινή, όμως μοιάζει αρκετά πιστική. Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε από τους πρώτους όπως πάντα…

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.