Το LG Optimus L5II Dual Ήρθε Στην Ελλάδα

Το LG Optimus L5II Dual Ήρθε Στην Ελλάδα

LG Optimus L5II Dual

Η LG κυκλοφόρησε επίσημα στην Ελλάδα το νέο της οικονομικό smartphone με υποδοχή για δύο κάρτες SIM και ειδικό κουμπί για την εναλλαγή τους. Το κινητό ονομάζεται LG Optimus L5II Dual, είναι η συνέχεια του περσινού LG Optimus L5 και τρέχει Android με κάποιες λειτουργίες της LG, όπως τα Quick Button, QuickMemo και Safety Care. Η τιμή του L5II Dual είναι 199€ στα καταστήματα και από 179,99 € στο Skroutz, ενώ το ‘απλό’ L5II χωρίς διπλή SIM έχει και αυτό 199€ στα μεγάλα καταστήματα και 149,35 € στο Skroutz.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Λογισμικό: Android 4.1.2 Jelly Bean
Οθόνη: 4-ίντσες, 800 x 480 pixels ανάλυση, 233 ppi
Επεξεργαστής: μονοπύρηνος στο 1GΗz (Cortex-A9)
Γραφικά: PowerVR SGX531
Μνήμη RAM: 512MB
Οπίσθια Κάμερα: 5-megapixel
Εμπρόσθια κάμερα: –
Αποθηκευτικός χώρος: 4 GB (1,4 GB διαθέσιμα στον χρήστη), microSD έως 32GB
Λοιπά: 2G/3G, WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth, GPS, microSD, microUSB, υποδοχή για jack 3,5 χιλιοστά
Μπαταρία: 1700 mAh
Διαστάσεις (Y x Π x B): 117,5 x 62,2 x 9,2 χιλιοστά
Βάρος: 103,3 γραμμάρια

Δελτίο Τύπου
Η LG παρουσιάζει το LG Optimus L5II Dual στην ελληνική αγορά, το οποίο αποτελεί τη νέα πρόταση της εταιρείας στο χώρο των Dual SIM συσκευών. Η ευελιξία που προσφέρει η δυνατότητα χρήσης δύο SIM καρτών συμπληρώνει ιδανικά τη συσκευή, η οποία διαθέτει πλούσια χαρακτηριστικά αλλά και εντυπωσιακή εμφάνιση, με στοιχεία που κάνουν τη διαφορά.

Το LG Optimus L5II Dual προσφέρει μεγάλο εύρος από καινοτόμες λειτουργίες χάρη στα κορυφαία UX χαρακτηριστικά του, όπως το Quick Button, QuickMemo™ και Safety Care. Με το Quick Button, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε εφαρμογή (camera, internet, μουσική), διαμορφώνοντας ένα “Hotkey” σύμφωνα με τις προσωπικές του προτιμήσεις, ενώ με την παράλληλη ενεργοποίηση του QuickMemo™ μπορεί να επεξεργάζεται και να μοιράζεται περιεχόμενο, τις αγαπημένες του φωτογραφίες, χάρτη με οδηγίες, μια σελίδα στο Internet. Επιπλέον, με το Safety Care, ο χρήστης έχει στη διάθεσή του τρεις διαφορετικές επιλογές ασφάλειας, οι οποίες περιλαμβάνουν την προώθηση κλήσεων έκτακτης ανάγκης, την ειδοποίηση μη χρήσης του τηλεφώνου και τη γνωστοποίηση της τοποθεσίας του τηλεφώνου.

LG – Optimus L5II Dual – QuickMemo

Τα όμορφα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του με καθαρές γραμμές, όπως το επεξεργασμένο περίγραμμα με Laser και ο έξυπνος φωτισμός LED για το πλήκτρο αρχικής οθόνης, σε συνδυασμό με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού Android Jelly Bean 4.1.2, μετατρέπουν το Optimus L5II Dual σ’ ένα κομψό smartphone με υψηλές επιδόσεις.

Με το νέο LG Optimus L5II Dual, ο καταναλωτής απολαμβάνει πλούσια χαρακτηριστικά και ευελιξία με δύο κάρτες SIM, γιατί Life’s Good!

Κύρια χαρακτηριστικά του LG Optimus L5II Dual:

Λειτουργικό Σύστημα: Android Jelly Bean 4.1.2
Επεξεργαστής: μονοπύρηνος, 1 GHz
Οθόνη: 4.0 ιντσών, τεχνολογίας WVGA
Μνήμη: 4 GB / 512 MB RAM
Κάμερα: 5.0MP με LED Flash
Μπαταρία: 1.700 mAh
Διαστάσεις: 117.5 x 62.2 x 9.2mm (Μονή SIM) / 118.4 x 62.2 x 9.2mm (Διπλή SIM)
Χρώματα: Μαύρο, Λευκό, Τιτάνιο

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.