Το Lumia 520 Απέκτησε Το Μεγαλύτερο Μερίδιο Στην Αγορά Των Windows Phone

Το Lumia 520 Απέκτησε Το Μεγαλύτερο Μερίδιο Στην Αγορά Των Windows Phone

AdDuplex WP8 Share Aug

Η AdDuplex δημοσίευσε την μηναία αναφορά της για την αγορά των Windows Phone ρίχνοντας φως στην αγορά αυτή με νούμερα. Αν θυμάστε, το ίδιο πρακτορείο δημοσίευσε στατιστικά στοιχεία τον περασμένο μήνα και έστεψε το Nokia Lumia 520 ως η πιο δημοφιλής συσκευή με Windows Phone παίρνοντας τη θέση από το Lumia 920.

Η ίδια αναφορά επίσης αποκάλυψε ότι το Lumia 520, το οικονομικότερο smartphone της Nokia αυτή τη στιγμή στην αγορά με Windows Phone 8, έχει μερίδιο 27%, κάνοντάς το το smartphone των Φιλανδών με τις περισσότερες πωλήσεις – στην Ελλάδα η τιμή του ξεκινάει από τα 159,82€. To 920 ακολουθάει το 520 με μερίδιο 17%, και πιο μετά είναι το Lumia 620 με μερίδιο 14% και τιμή από 168,87€ στην Ελλάδα.

Κινητά με ‘μεγάλο’ μερίδιο από άλλες εταιρίες με Windows Phone 8 είναι τα 8X με 6% μερίδιο και Ativ S με 2% των HTC και Samsung αντίστοιχα.

Είναι ξεκάθαρο πως ο κόσμος προτιμάει τα οικονομικά κινητά, και έτσι η Nokia πρέπει να επικτρωθεί σε αυτά ώστε να βγάλει τη συνέχεια του 520 με καλύτερα χαρακτηριστικά και περισσότερη διαφήμιση.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.