Το Microsoft Surface Με Windows RT Θα Πωλείται Στα 199$;

Η Microsoft θα μας τρελάνει αν οι φήμες βγουν αληθινές – η οικονομικότερη έκδοση του tablet της μπορεί να κοστίζει 199$!

Το κορυφαίο tablet της Microsoft θα πωλείται ως γνωστόν σε 2 εκδόσεις, η μία με ARM επεξεργαστή που είναι και οικονομικότερη, και μία ακριβότερη με Intel επεξεργαστή. Σύμφωνα με μία “εσωτερική πηγή” του Engadget που συμμετείχε σε σύνοδο στη διάσκεψη TechReady15 της Microsoft, στηρίζει ότι έμαθε πως η εταιρία θα πουλάει την οικονομικότερη έκδοση με Windows RT στα 199$. Ωστόσο, εκπρόσωπος της Microsoft αρνείται να σχολιάσει τις φήμες.

Αν η τιμή του Microsoft Surface με Windows RT είναι στα αλήθεια 199$, αυτό σίγουρα θα έφερνε τη Microsoft στη κορυφή και στην αγορά των tablet. Βέβαια τα νέα δεν είναι τόσο καλά για τους συνεργάτες της εταιρίας (ASUS, Lenovo, Samsung και Dell) αφού δεν θα έχουν καμία ελπίδα μπροστά στο tablet της Microsoft με ένα Windows RT tablet. Τα νέα δεν είναι εξίσου καλά και για τις αντίπαλες εταιρίες, Google, Amazon και Apple με τα Nexus 7, Kindle Fire και iPad αντίστοιχα αφού θα πάρει πολλούς από τους αγοραστές τους.

Ακόμα δεν ξέρουμε τι θα κάνει η εταιρία, ωστόσο, όπως είναι φυσικό, ελπίζουμε να κυκλοφορήσει στα 199$/€. Θα έχει σίγουρα πολλά καλά για την εταιρία αφού μπορεί να αυξηθούν και οι πωλήσεις των Windows Phone 8 κινητών για να έχουν οι χρήστες ένα καλό οικοσύστημα, και για εμάς τους απλούς καταναλωτές, εφόσον οι άλλες εταιρίες θα πρέπει να κάνουν κάτι που σπάνια κάνουν… να καινοτομήσουν.

Χαρακτηριστικά | Microsoft Surface με ARM επεξεργαστή

Λειτουργικό Σύστημα: Windows 8 RT
Οθόνη: 10.6 ιντσών, 16:9, Full HD, Clear Type
Επεξεργαστής: ARM
Μνήμη RAM: Άγνωστο
Γραφικά: Άγνωστο
Κάμερα: Ναι
Εμπρόσθια κάμερα: Ναι
Αποθηκευτικός χώρος: 32GB/64GB
Λοιπά: WiFi, Bluetooth, microSD, USB 2.0 θύρα, υποδοχή για jack 3.5 χλστ, κεραία 2×2 MIMO, ενσωματωμένο το Office, ενσωματωμένο Kicstand
Μπαταρία: Άγνωστο
Διαστάσεις: 9.3 χιλιοστά πάχος
Βάρος: 680 γρ.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.