Το Moto X Δεν Θα Έχει Μία Συνηθισμένη Οθόνη

Το Moto X Δεν Θα Έχει Μία Συνηθισμένη Οθόνη

Moto X Inside

Σύμφωνα με τον Taylor Wimbley, από το Android and Me, το Moto X θα έχει προφανώς οθόνη με Gorilla Glass, άλλα όχι όπως όλα τα συνηθισμένα. Δεν θα καλύπτει μόνο το μπροστινό μέρος του κινητού, αλλά και τα πλαϊνά δίνοντας έτσι την αίσθηση ενός ενιαίου σχεδιασμού.

Η Motorola και η Google, μάλλον θα ονομάσουν το γυαλί αυτό Magic Glass. Το Moto X θα έχει κατασκευαστεί από φύλλα αλουμινίου προσφέροντάς του αντοχή και ελαφριά κατασκευή.

Έως τώρα έχουμε δει επίσημες φωτογραφίες του Moto X, το έχουμε δει στα χέρια του Eric Schmidt, ακόμα το έχουμε δει και σε βίντεο εν δράση (το οποίο αφαίρεσαν)… Απορούμε τι άλλο θα δούμε.

Η συσκευή έχει 4,7-ιντσών HD οθόνη, 10-megapixel κάμερα, 1,7GHz επεξεργαστή με 2GB RAM, επεκτάσιμη μνήμη και Android 4.3 για να συμπληρώσει την συσκευή.

Δεν αναμένουμε να δούμε πολλές διαρροές μιας και έχουμε ήδη δει πολλές, και έτσι και αλλιώς αύριο είναι η επίσημη παρουσίαση, αλλά ποιος ξέρει, μπορεί να γίνει η έκπληξη όπως η διαρροή της συσκευασίας του Ζ10 της BlackBerry πριν από την παρουσίαση.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.