Το Nokia Lumia 920 Κυκλοφορεί Επίσημα Στην Ελληνική Αγορά

Nokia Lumia 920 hands-on

Η Nokia ανακοίνωσε την έναρξη κυκλοφορίας του Lumia 920, τη ναυαρχίδα της με Windows Phone 8 και PureView κάμερα. Επίσημα θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 26 Μαρτίου με την υψηλότερη τιμή από κάθε άλλο Windows Phone smartphone, στα €679. Με αυτά τα χρήματα παίρνεις ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η Nokia στα κινητά, με Nokia PureMotion HD+ οθόνη 4,5-ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή στα 1,5GHz με 1GB RAM, 8.7-megapixel κάμερα και ασύρματη φόρτιση. Να αναφέρουμε ότι ήδη κυκλοφορεί σε κάποια καταστήματα που θα βρεις στο Skroutz με τιμή περίπου 600 ευρώ.

Δελτίο Τύπου
Η Nokia ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης του νέου Nokia Lumia 920 στην ελληνική αγορά από τις 26 Μαρτίου.

Το Nokia Lumia 920, η ναυαρχίδα της σειράς Windows Phone 8, συμπεριλαμβάνει τις τελευταίες καινοτομίες της τεχνολογίας απεικόνισης Nokia PureView. Η κάμερα του Nokia Lumia 920, με τη χρήση της προηγμένης τεχνολογίας floating, λαμβάνει πέντε φορές περισσότερο φως, συγκριτικά με τα άλλα smartphones χωρίς χρήση flash, κάνοντας δυνατή τη λήψη καθαρών, φωτεινών φωτογραφιών και βίντεο σε εσωτερικό και σκοτεινό χώρο. Επιπλέον, εξαλείφει τους κραδασμούς της κίνησης του χεριού κατά τη διάρκεια της λήψης της φωτογραφίας.

«Το Nokia PureView συνεχίζει να προσφέρει τεχνολογία αιχμής επιτρέποντας στις κάμερες των smartphones να αποτυπώνουν φωτογραφίες σε επίπεδο που συναντά κανείς μόνο σε φωτογραφικές μηχανές SLR», δήλωσε ο Jo Harlow, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Nokia Smart Devices. «Με το Nokia Lumia 920 έχουμε καταφέρει οι φωτογραφίες και τα βίντεο να έχουν επαγγελματικό αποτέλεσμα, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας».
«Βλέπουμε την τεχνολογία απεικόνισης ως έναν βασικό τομέα για τη διαφοροποίηση στον χώρο των smartphones», δήλωσε ο Crawford Del Prete, εκτελεστικός αντιπρόεδρος WW Products και Chief Research Officer της IDC. «Οι φωτογραφίες χαμηλής φωτεινότητας αποτελούν το αδύναμο σημείο των smartphones. Η Nokia το αντιμετώπισε με την τεχνολογία PureView, δημιουργώντας μία πραγματική αξία για τον πελάτη. Με την εφαρμογή της μεγάλης γνώσης της στην τεχνολογία απεικόνισης, η Nokia προσφέρει την καλύτερη εμπειρία για καθημερινή χρήση».

Το Nokia Lumia 920 διαθέτει επιπλέον το Nokia City Lens, την τελευταία έκδοση των υπηρεσιών τοποθεσίας. Δείχνοντας έναν δρόμο με την κάμερα, το City Lens αποκαλύπτει πληροφορίες σχετικά με εστιατόρια, καταστήματα, ξενοδοχεία και κτίρια για ένα πιο έξυπνο τρόπο εξερεύνησης της γύρω περιοχής. Το Nokia City Lens είναι η αρχή μίας νέας επαυξημένης πραγματικότητας, η οποία ενισχύει και τα Nokia Maps, κάνοντας δυνατή τη μετακίνηση μεταξύ προβολής χαρτών και προβολής επαυξημένης πραγματικότητας, βοηθώντας τους χρήστες να ελέγχουν την κατεύθυνση τους και το περιβάλλον. Οι υπηρεσίες τοποθεσίας της Nokia, μαζί με τις βελτιώσεις στο Nokia Drive και το Nokia Transport, συνθέτουν την πιο περιεκτική και ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης για smartphones. Έχει ακόμα τη μεγαλύτερη μπαταρία της Nokia μέχρι τώρα (2000mAh) και για πρώτη φορά, ενσωματωμένο ασύρματο φορτιστή για εύκολη, καθημερινή χρήση.

Το Nokia Lumia 920 θα είναι διαθέσιμο σε κίτρινο, κόκκινο, γκρι, λευκό και μαύρο με εκτιμώμενη τιμή λιανικής τα 679 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.nokia.com/gr-el/products/phone/lumia920/

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.