Το Nokia Lumia 925 Έρχεται Στην Ελλάδα Τον Αύγουστο

Ανακοινώθηκε Το Lumia 925, Το Καλύτερο Κινητό Για Νυχτερινές Λήψεις

Nokia Lumia 925

Η ναυαρχίδα της Nokia θα έρθει από τον επόμενο μήνα στην Ελλάδα. Φυσικά μιλάμε για το 925, αφού το 1020 θα αργήσει να έρθει. Η τιμή του κινητού έχει καθοριστεί στα 599 ευρώ, και σε σύγκριση με ναυαρχίδες από HTC, Apple, Samsung και BlackBerry, αυτή η τιμή είναι σχετικά καλή. Το 925 έχει μία καταπληκτική κάμερα τεχνολογίας Pureview ανάλυσης 8-megapixel με άριστες επιδόσεις στο σκοτάδι, οθόνη 4,5-ιντσών και μεταλλικό πλαίσιο γύρω από την οθόνη και πολυανθρακικό υλικό στο πίσω μέρος. Στο λογισμικό δεν έχουμε άλλο από το Windows Phone 8 με το GDR 2 και τα προγράμματα της Nokia, και στο άμεσο μέλλον θα κυκλοφορήσει και το Amber update. Σκοπεύετε να το αγοράσετε; Να θυμίσουμε πως ήδη κυκλοφορεί σε καταστήματα του Skroutz με τιμή από 546,90 €, ενώ το 920 κοστίζει μόλις 315,80 €.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Λογισμικό: Windows Phone 8
Οθόνη: 4.5 ίντσες, Nokia PureMotion HD+ WXGA (1280 × 768 pixels) IPS LCD, Super Sensitive touch, Nokia ClearBlack, Sunlight Readability Enhancements, Corning Gorilla Glass 2, 334ppi
Επεξεργαστής: διπύρηνος στα 1.5GHz (Snapdragon S4)
Γραφικά: Adreno 225
Μνήμη RAM: 1GB
Κύρια Κάμερα: 8.7 Megapixel, Full HD (1080p) βίντεο στα 30fps, Xenon flash, Nokia PureView, Carl Zeiss Tessar, f/2.0, σταθεροποιητής, αυτόματη εστίαση
Εμπρόσθια κάμερα: 1.2 Megapixel, HD βίντεο, f/2.4
Αποθηκευτικός χώρος: 16GB
Λοιπά: 3G/4G LTE, WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 3.0+EDR, GPS, NFC, microUSB, υποδοχή για jack 3.5 χλστ
Μπαταρία: 2000mAh με ενσωματωμένο το ασύρματο σύστημα φόρτισης Qi, όχι αφαιρούμενη
Διαστάσεις: 127,5 x 70,5 x 8,5 χιλιοστά
Βάρος: 139 γραμμάρια

Δελτίο Τύπου
Η Nokia ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης του Nokia Lumia 925 στην Έλληνική αγορά στα μέσα Αυγούστου. Το Νokia Lumia 925 εισάγει το μεταλλικό σχεδιασμό και αναδεικνύει τις τελευταίες καινοτομίες της τεχνολογίας απεικόνισης Pureview, καινούργια χαρακτηριστικά και εφαρμογές στη σειρά συσκευών Nokia Lumia.

Η συσκευή διαθέτει την πιο προηγμένη τεχνολογία φωτογραφικών φακών καθώς επίσης και νέας γενιάς λογισμικό απεικόνισης φωτογραφιών προσφέροντας καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και βίντεο με μεγαλύτερη ακρίβεια και ευκρίνεια. Το Νokia Lumia 925 έρχεται με την εφαρμογή Nokia Smart Camera, προσφέροντας στους χρήστες έναν εύκολο τρόπο να τραβήξουν ταυτοχρόνως δέκα φωτογραφίες και να τις επεξεργαστούν οποιαδήποτε στιγμή με εργαλεία όπως τα Best Shot και Action Shot.

Έχοντας μεταλλικό πλαίσιο γύρω από την οθόνη των 4.5 ιντσών, το Νokia Lumia 925 προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα, όπως αυξημένη στιβαρότητα. Το πίσω μέρος της συσκευής είναι κατασκευασμένο από πολυανθρακικό υλικό και κυκλοφορεί σε άσπρο, γκρι και μαύρο χρώμα. Στην πλάτη της συσκευής μπορεί να τοποθετηθεί ένα κάλυμμα ασύρματης φόρτισης, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να εκμεταλλευτούν την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης την οποία χρησιμοποιεί η εταιρεία.

Το Nokia Glance Screen είναι το νέο χαρακτηριστικό που έρχεται στα Νokia Lumia 925 σε beta έκδοση. Τώρα, με μια γρήγορη ματιά και χωρίς να χρειάζεται το πάτημα κουμπιών, οι χρήστες μπορούν να δουν την ώρα ή το επίπεδο της μπαταρίας όταν η συσκευή δε χρησιμοποιείται. Ένα διπλό χτύπημα στην οθόνη αρκεί για να θέσει σε λειτουργία το Nokia Lumia 925, διευκολύνοντας το ξεκλείδωμα.

Το Νokia Lumia 925 προσφέρει μια ποικιλία αποκλειστικών υπηρεσιών, όπως η Νokia Music για απεριόριστο streaming δωρεάν λιστών μουσικής. Επίσης, εμπεριέχονται σουίτες τοποθεσίας και πλοήγησης, όπως οι Here Drive+ και Here Maps.

Το Νokia Lumia 925 θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά με τιμή λιανικής τα 599 ευρώ περίπου.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.