Το Samsung Galaxy Note II Επανακυκλοφορεί Με… Snapdragon 600

Το Samsung Galaxy Note II Επανακυκλοφορεί Με… Snapdragon 600

Samsung Galaxy Note II with Snapdragon 600

Το Samsung Galaxy Note II που τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Snapdragon 600 διέρρευσε πριν μερικές μέρες και τώρα ανακοινώθηκε. Η βελτιωμένη έκδοση του δημοφιλέστερου phablet θα κυκλοφορήσει για την China Mobile, τον μεγαλύτερο πάροχο στην Κίνα.

Το κινητό με κωδική ονομασία N7108D είναι εξωτερικά ίδιο με το Note II που κυκλοφόρησε η Samsung και στη χώρα μας, όμως στην θέση των παλιών Cortex-A9 πυρήνων βρίσκονται οι Krait 300, και η Mali-400 GPU έχει αντικατασταθεί από την Adreno 320. Οι πυρήνες έχουν ταχύτητες 1,9GHz και η RAM φτάνει τα 2GB.

Κατά τα άλλα, έχουμε το ίδιο κινητό με την 5,5-ιντσών 720p Super AMOLED οθόνη με υποστήριξη για γραφίδα S Pen, 8-megapixel κάμερα, 3100 mAh μπαταρία και όλα τα άλλα που ξέρουμε. Να σημειώσουμε πως χάρη στο νέο chipset, έχουν προστεθεί και τα TD-LTE, FDD-LTE και TD-SCDMA μαζί με WCDMA και GSM. Το νέο Note II θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Κίνα, ενώ εμείς περιμένουμε για εδώ το Galaxy Note III με Snapdragon 800 και 3GB RAM που θα ανακοινωθεί στην IFA αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.