[ΦΗΜΕΣ] Το 'Φτηνό' iPhone Θα Κοστίζει Περίπου $400

iPhone 4S black cam TC

Οι προμηθευτές της Apple στην Κίνα έχουν βουίξει να λένε ότι η εταιρία με το φημισμένο μήλο θα λανσάρει χαμηλής τιμής πλαστικό smartphone τον Ιούλιο, και σύμφωνα με έμπιστη πηγή που υποστηρίζει τις φήμες αυτές, η συσκευή θα πουληθεί στην τιμή των 400$.

Ο αναλυτής Brian White, έλαβε μέρος σε ένα εμπορικό συνέδριο τεχνολογίας στην Κίνα και συνομίλησε με εταιρίες που έχουν συνεργαστεί με την Apple. Η αναφορά του White περιείχε λεπτομέρειες και σε αυτές ήταν και η κοστολόγηση της προαναφερθέν συσκευής.

“Επίσης μάθαμε ότι η τιμη θα είναι λίγο υψηλότερη από ότι περιμέναμε, θα κυμαίνεται στα 400$” είπε. “Εμείς αναμένουμε μια τιμή στα επίπεδα των 350-400$ για το iPhone mini. Αυτή η τιμή θα ανακουφίσει τους επενδυτές που ανησυχούσαν πώς η Apple θα χαραμίσει πολλά ώστε να παρέχει αυτή τη συσκευή στην αγορά των smartphone.”

Ο White ανέφερε επίσης ότι οι πωλητές και οι προμηθευτές αναφέρονταν στο κινητό ως iPhone mini ανεξάρτητα από το ενδεχόμενο της ύπαρξης οθόνης ίδιου μεγέθους με το iPhone 5, με καμπυλωτή πίσω μεριά φτιαγμένη από χρωματιστό πλαστικό,  και ότι θα είναι πιο χοντρό από την ακριβότερη έκδοση του. Σε αντίθεση, μερικοί διαφωνούν κάθετα με την παραπάνω αναφορά λέγοντας ότι η οθόνη θα είναι μικρότερου μεγέθους.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.