Όλες Οι Λειτουργίες Που Η Samsung Πήρε Από Την Apple Και Έβαλε Στο Galaxy S3

Σε προηγούμενο άρθρο αναφερθήκαμε σε κάποιες λειτουργίες του iOS 5 που είναι ολόιδιες με αυτές του Android, αλλά για να μην κατηγορηθούμε για εμπάθεια προς την Apple θα σας παραθέσουμε παρακάτω πως ο νέος γαλαξίας της Samsung αντιγράφει το κινητό της Apple. Αλλά μην σας κουράζω άλλο, πάμε να δούμε!

S-voice

Tο S-voice είναι η φωνητική υπηρεσία της Samsung που μπορείς να εκτελείς διάφορες λειτουργίες (ξυπνητήρι, ημερολόγιο, επαγγελματικά ραντεβού, κλήσεις κτλ) το οποίο όμως μοιάζει πολύ με το Siri της Apple που προηγείται και ένα χρόνο όταν πρωτοεμφανίστηκε στο iPhone 4S και μετά “μπήκε” και στο iPad 3.

AllShare Cast

Το AllShare Cast της Samsung σου δίνει την δυνατότητα να βλέπεις βίντεο απο το κινητό στην τηλεόραση σου. Χμμ… αυτό μοιάζει πολύ με το Air Play της Apple που το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα Apple TV και φυσικά Wi-Fi…

AllShare Play

Το AllShare Play σου επιτρέπει να αποθηκεύεις τα αρχεία στον υπολογιστή και να τα συγχρονίζεις στο Galaxy S III σου όπως ακριβώς το iCloud της Apple οπού μπορείς να συγχρονίζεις αρχεία με το iPhone, iPad ή Mac/PC σου.

Περίμενε όμως! Υπάρχουν και κάποιες απίθανες λειτουργίες που δεν θα βρεις ποτέ σε ένα iPhone.

Smart Stay

Το Smart Stay καταλαβαίνει πότε κοιτάς την οθόνη και αυτό σημαίνει οτι δεν θα απενεργοποιηθεί εάν διαβάζεις ένα κείμενο η σερφάρεις με το κινητό σου στο Διαδίκτυο.

Smart Alert

Το Smart Alert αντιλαμβάνεται πότε είσαι μακριά απο το κινητό σου για λίγο. Εάν χάσεις μερικά μηνύματα ή κλήσεις θα σε ειδοποιήσει με μια μικρή δόνηση όταν το χρησιμοποιήσεις ξανά.

Pop Up Play

Το Pop Up Play είναι ιδανικό εάν θες να κάνεις πολλά πράγματα μαζί. Έτσι μπορείς να συνεχίσεις να βλέπεις βίντεο ενώ γράφεις ένα μήνυμα ή σερφάρεις στο Internet.

Μπορείς να δεις όλες τις λειτουργίες του Android που έχει χρησιμοποιήσει η Apple για το iOS εδώ.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.