Η Apple Ετοιμάζει 12-Ιντσο MacBook Με Οθόνη Αφής;

Τα Νέα Εκπληκτικά MacBook Air Και Mac Pro

OS X Mavericks Maps - MacBook Air

Η Apple, σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες φήμες, ετοιμάζει ένα νέο MacBook το οποίο θα διαθέτει μια οθόνη 12 ιντσών και θα υποστηρίζει την αφή! Το συγκεκριμένο μοντέλο ίσως ανήκει στην οικογένεια Air με τους υπερ-λεπτους υπολογιστές της Apple.

Οι πληροφορίες έρχονται από το MacRumors και από τις ‘αξιόπιστες’ πηγές του στη Κίνα. Αυτές αναφέρουν ότι το 12-ιντσο laptop θα έχει υψηλή ανάλυση που θα φτάνει τα επίπεδα των Retina οθονών. Επιπρόσθετα, αποκαλύπτουν ότι ο υπολογιστής αυτός δεν θα έχει ανεμιστήρα και trackpad με μηχανικά μέρη. Η Apple ίσως προτιμήσει Intel Bay trail επεξεργαστές οι οποίοι προορίζονται για tablet PCs (όπως το Asus Transformer Book T100 με Windows 8.1 32-bit) και δεν απαιτούν ανεμιστήρες. Έτσι το νέο Air θα είναι ακόμα πιο λεπτό και πιθανότατα η νέα έκδοση του OS X θα είναι προσαρμοσμένη για οθόνες αφής ώστε να υπάρχει συμβατότητα με το Air με οθόνη αφής.

Με την άφιξη των Windows 8 έχουμε δει τεράστια αύξηση των υπολογιστών και των laptops με οθόνες αφής. Το θέμα είναι ότι μέχρι τώρα δεν νιώσαμε την ανάγκη για τέτοια PC. Πως άραγε η Apple θα πλασάρει το νέο Mac, αν όντως το ετοιμάζει; Θα μάθουμε φέτος.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.