Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το 12-Ιντσο MacBook Air Έρχεται Το Καλοκαίρι Σε 3 Χρώματα

Apple - MacBook Air - TV Ad - Stickers

Ένα ολοκαίνουργιο MacBook Air φημολογείται πως θα ανακοινωθεί το καλοκαίρι του 2015 σε δύο νέα χρώματα. Τα νέα αυτά έρχονται από μια ανώνυμη πηγή η οποία ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τα σχέδια της Apple.

Αυτή τη στιγμή η Apple έχει στην αγορά ένα 11-ιντσο MacBook Air ξεκινώντας από τα $899 για το μοντέλο με τις χαμηλότερες προδιαγραφές και ένα 13-ιντσο στα $999. Και τα δύο είναι διαθέσιμα μόνο σε γκρι χρώμα. Σύμφωνα με τις φήμες όμως, με τη προσθήκη του χρυσού χρώματος και του σκούρου γκρι (Space Gray) οι διαθέσιμες επιλογές θα γίνουν συνολικά τρεις.

Η αμερικάνικη κατασκευάστρια λέγεται ακόμη ότι θα λανσάρει Air με τους τελευταίους Intel Broadwell επεξεργαστές. Αυτή είναι μία αναμενόμενη αναβάθμιση στο hardware, αλλά η μεγαλύτερη -για τη σειρά- είναι η προσθήκη ενός μοντέλου στις 12 ίντσες. Η εταιρία φυσικά δεν έχει κάνει τίποτα επίσημα γνωστό, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε λιγότερο από χρόνο για να δούμε τα νέα Mac να ανακοινώνονται.

Πηγή: A Tech Website

Μοιράσου το με τους φίλους σου: