Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Microsoft Θα Παρουσιάσει Surface Pro 3 Στις 12 Ίντσες

Τη Τρίτη 20/5 η Microsoft σε εκδήλωση θα παρουσιάσει το Surface Mini, και όπως αποκαλύφθηκε πριν λίγες μέρες, μαζί του και το Surface Pro 3. Τα χαρακτηριστικά του Surface Mini περιλαμβάνουν Snapdragon 800 επεξεργαστή, γραφίδα και Windows RT, ενώ του επερχόμενου Surface Pro νέους Haswell επεξεργαστές.

Τώρα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το νέο Windows tablet της Microsoft. Μάλιστα η ίδια η εταιρία ‘κατά λάθος’ επιβεβαίωσε την ύπαρξή του. Η αποκάλυψη έγινε στην σελίδα υποστήριξης που έχει η εταιρία, όπου ανέφερε μια αναβάθμιση για την κάμερα του Surface Pro 3. Βέβαια καλό θα ήταν να περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις αλλά σίγουρα η διαρροή δεν έγινε τυχαία.

Τέλος, άλλη μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη που έγινε πάλι από το CNET αφορά τις ίντσες του tablet. Αυτές σύμφωνα με αναλυτή θα είναι 12″ και όχι 10,6″ όπως τα προηγούμενα μοντέλα. Η διάθεση της συσκευής θα ξεκινήσει στην Αμερική με περιορισμένο αριθμό συσκευών αν αληθεύουν τα λόγια του αναλυτή. Υπομονή λοιπόν μέχρι την ημέρα της εκδήλωσης.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: