Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η SanDisk ανακοίνωσε την πρώτη κάρτα SD με χωρητικότητα 1 TB

Η SanDisk έκανε το αδύνατο δυνατό και κατάφερε να χωρέσει 1 TB μνήμης μέσα σε μία κάρτα SDXC! Οι τωρινές κάρτες μνήμης δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν τα 512 GB χωρητικότητας.

Η νέα 1TB SanDisk Extreme Pro SDXC UHS-I κάρτα μνήμης υπάρχει σαν πρωτότυπο μοντέλο ακόμα. Ωστόσο, πριν από δύο χρόνια η SanDisk ανακοίνωσε στην έκθεση Photokina 2014 την πρώτη κάρτα SD χωρητικότητας 512 GB και αργότερα εκείνου του έτους την κυκλοφόρησε στην αγορά, οπότε το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τη νέα κάρτα.

Το 1 TB χωρητικότητας μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικό, όμως γίνεται απαραίτητο στις νέες ναυαρχίδες κάμερες των Canon, Sony, Nikon και Fujifilm που έχουν αισθητήρες 50-megapixels και οι λήψεις τους είναι πολλά MB/GB. Ακόμη, με τα βίντεο 4K, 8K και 360 μοιρών, όση περισσότερη μνήμη έχεις, τόσο το καλύτερο. Η κάρτα απευθύνεται στους φωτογράφους και τους βιντεογράφους, και για αυτό άλλωστε ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια της φετινής έκθεσης Photokina 2016.

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

XBLOG.GR

Μοιράσου το με τους φίλους σου: