Το Έξυπνο ‘Ελληνικό’ Πληκτρολόγιο Fleksy Έρχεται Στο Gear 2 Της Samsung

Το Έξυπνο ‘Ελληνικό’ Πληκτρολόγιο Fleksy Έρχεται Στο Gear 2 Της Samsung

Η Fleksy, η εταιρία πίσω από το ομώνυμο πληκτρολόγιο για Android, iOS και τώρα Tizen, ανακοίνωσε πως θα φέρει το έξυπνο πληκτρολόγιό της και στα smartwatch Gear 2 της Samsung. Χρησιμοποιώντας το Fleksy στο Gear 2 θα μπορείτε να στείλετε SMS μηνύματα από το χέρι σας χωρίς να βγάλετε το κινητό από τη τσέπη. Το Fleksy παρουσιάστηκε στα νέα ρολόγια κατά τη διάρκεια της έκθεσης Mobile World Congress 2014, όπου ο Ιωάννης Βερδέλης, ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρίας, ανέφερε πως το πληκτρολόγιό του είναι ιδανικό για wearables.

Fleksy’s patent-pending technology is uniquely positioned for wearable devices. This is an important milestone in our mission to make touchscreen typing easier on wearable devices.

Παρά το μικρό μέγεθος της οθόνης του Gear 2, το Fleksy έχει μια μηχανή αυτόματης διόρθωσης λαθών που σε συνδυασμό με άλλους αλγόριθμους μπορούν να αποτρέψουν τα περισσότερα λάθη. Ο Ιωάννης επίσης ανέφερε ότι με το Fleksy μπορείς να γράφεις άνετα σε κάθε συσκευή, ανεξάρτητα από το μέγεθος, και είναι χαρούμενοι που θα το φέρουν στα νέα smartwatches. Το πληκτρολόγιο θα είναι έτοιμο για κατέβασμα μαζί με το λανσάρισμα του ρολογιού. Μπράβο στην ομάδα!

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.