Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Έξυπνο ‘Ελληνικό’ Πληκτρολόγιο Fleksy Έρχεται Στο Gear 2 Της Samsung

Η Fleksy, η εταιρία πίσω από το ομώνυμο πληκτρολόγιο για Android, iOS και τώρα Tizen, ανακοίνωσε πως θα φέρει το έξυπνο πληκτρολόγιό της και στα smartwatch Gear 2 της Samsung. Χρησιμοποιώντας το Fleksy στο Gear 2 θα μπορείτε να στείλετε SMS μηνύματα από το χέρι σας χωρίς να βγάλετε το κινητό από τη τσέπη. Το Fleksy παρουσιάστηκε στα νέα ρολόγια κατά τη διάρκεια της έκθεσης Mobile World Congress 2014, όπου ο Ιωάννης Βερδέλης, ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρίας, ανέφερε πως το πληκτρολόγιό του είναι ιδανικό για wearables.

Fleksy’s patent-pending technology is uniquely positioned for wearable devices. This is an important milestone in our mission to make touchscreen typing easier on wearable devices.

Παρά το μικρό μέγεθος της οθόνης του Gear 2, το Fleksy έχει μια μηχανή αυτόματης διόρθωσης λαθών που σε συνδυασμό με άλλους αλγόριθμους μπορούν να αποτρέψουν τα περισσότερα λάθη. Ο Ιωάννης επίσης ανέφερε ότι με το Fleksy μπορείς να γράφεις άνετα σε κάθε συσκευή, ανεξάρτητα από το μέγεθος, και είναι χαρούμενοι που θα το φέρουν στα νέα smartwatches. Το πληκτρολόγιο θα είναι έτοιμο για κατέβασμα μαζί με το λανσάρισμα του ρολογιού. Μπράβο στην ομάδα!

Μοιράσου το με τους φίλους σου: