Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

20 Εκατομμύρια GS3 Μέσα Σε 100 Ημέρες

Έχουν περάσει 100 μέρες που κυκλοφόρησε και η Samsung μας ενημέρωσε οτι οι επίσημες πωλήσεις του GS3 έχουν φθάσει τα 20 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με την Samsung, 10 εκατομμύρια πωλήθηκαν τις 50 πρώτες μέρες γεγονός που δείχνει ότι η άνοδος του είναι σταθερή. Οι χώρες όπου οι καταναλωτές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη ναυαρχίδα των Κορεατών είναι οι Β. Αμερική, Ευρώπη και Κίνα. Όπως δείχνουν τα νούμερα, 6 εκατομμύρια βρίσκονται στην Ευρώπη, 4.5 εκατομμύρια στην Ασία, 4 εκατομμύρια στην Β. Αμερική και μόνο 2 στην έδρα της Samsung, την Κορέα. Στην πραγματικότητα, 200.000 συσκευές πωλούνται καθημερινά, αναφέρει η εταιρεία.

Αυτό ταιριάζει με την είδηση ότι το GS3 εκθρόνισε το iPhone 4S από την κορυφή ως το κορυφαίο κινητό στις πωλήσεις. Βέβαια, στο παρελθόν είχε δημιουργηθεί μια σύγχυση όταν η Samsung αναφερόταν σε πωλήσεις και αυτό γιατί η εταιρεία αναφερόταν στις αποστολές στα μαγαζιά και όχι πόσα αγόραζε ο καταναλωτής.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: