Διέρρευσαν Τα Φετινά Nexus Από LG Και Huawei

Το Nexus 5 Ανακοινώθηκε Επίσημα Από Τη Google Με Android 4.4

Nexus 5

Η Google τελικά ανέθεσε και στην LG και στην Huawei να δημιουργήσουν από ένα Nexus smartphone για φέτος, και αυτά τώρα αποκαλύφθηκαν. Όπως βλέπουμε, η πρόταση της LG δεν ακολουθάει ούτε τη σχεδιαστική γραμμή του Nexus 5, ούτε και των LG G3/G4, ενώ της Huawei θυμίζει τα υπόλοιπα smartphones της κινέζικης κατασκευάστριας.

Όσον αφορά το Nexus της LG, μπορείτε να δείτε στη παρακάτω ζωντανή φωτογραφία ότι έχει χρησιμοποιηθεί πλαστικό για τη κατασκευή του, και η κάμερα που προεξέχει πιθανόν υποδηλώνει ότι έχει λεπτό σώμα. Επίσης βλέπουμε ξεκάθαρα το διπλό LED flash, το laser αυτόματης εστίασης (όπως στα G3 και G4) και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων (θυμίζουμε ότι το Android M υποστηρίζει αυτούς τους αισθητήρες).

Σε άλλα χαρακτηριστικά αναμένουμε να έχει 5,2-ιντσών οθόνη, 16- ή 20.7-megapixels κάμερα, στερεοφωνικά ηχεία, θύρα USB Type-C και αναπόφευκτα θα τρέχει το Android M.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Περνώντας στο Nexus της Huawei, αυτό θα έχει μεγαλύτερη οθόνη στις 5,7-ίντσες με ανάλυση 2560 x 1440 pixels. Φημολογείται ότι ενσωματώνει Qualcomm Snapdragon 810 ή 820, 4GB μνήμη RAM, 32GB/64GB χωρητικότητα, 21-megapixels κάμερα, στερεοφωνικά ηχεία, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, μπαταρία 3500mAh, θύρα USB Type-C και μεταλλική κατασκευή με κάποια πλαστικά κομμάτια στο πίσω μέρος (όπως στο iPhone 6). Φυσικά θα τρέχει Android M.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μια αναπαράσταση της συσκευής που βασίζεται στον πραγματικό σχεδιασμό. Το χρώματα στα αλήθεια μπορεί να διαφέρουν.

Και οι δύο συσκευές θα ανακοινωθούν επίσημα τον Οκτώβριο.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.