Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google Διοργανώνει Εκδήλωση Για Τις 24 Οκτωβρίου

Google Play

Μια βραδιά για το Play διοργανώνει η Google το βράδυ τις 24ης Οκτωβρίου, όπου δεν έχουμε ιδέα για το τι θα μας ανακοινώνει η εταιρία!

Εκείνο το βράδυ Πέμπτης πιστεύαμε πως η Google θα μας ανακοινώσει το νέο Nexus 5 μαζί με το Android 4.4 Kit Kat ή και νέα για τα Nexus 10 tablet, Google Watch smartwatch και Android TV αν ήμασταν τυχεροί. Όμως ο Russell Holly (tech blogger στο Geek.com) ήρθε για να μας πάρει την χαρά και να μας γεμίσει με περισσότερη αγωνία αποκαλύπτοντας ότι δεν θα δούμε υλικό, δηλαδή νέα συσκευή. Αυτό σημαίνει όχι Nexus 5, όχι Nexus 10, αλλαγές στο Google Play και ίσως Android 4.4 αν είμαστε πολύ τυχεροί.

Τι λέτε λοιπόν να μάθουμε από τη Google εκείνη τη μέρα; Ίσως μια ανακοίνωση για το Play που δεν θα μας ενδιαφέρει εδώ στην Ελλάδα ή ίσως ο Holly είναι λάθος και δούμε κανονικά νέες συσκευές;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: