Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ανακοινώθηκε Το 3D-Shaped Gorilla Glass Για Κυρτές Οθόνες [CES 2014]

Η Corning ανακοίνωσε ένα νέο τύπο του Gorilla Glass με ονομασία 3D-Shaped Gorilla Glass που θα χρησιμοποιείται σε συσκευές με κυρτές οθόνες.

Ο James R. Steiner, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Corning, αναφέρει πως περισσότεροι από τους μισούς από τους 10 κορυφαίους κατασκευαστές smartphones ήδη κατασκευάζουν συσκευές που ενσωματώνουν γυάλινο κάλυμμα με διακριτικές καμπύλες. Έτσι η εταιρία του σε συνεργασία με την GTOC προσφέρουν μια νέα λύση. Το 3D-Shaped Gorilla Glass.

Με το Corning 3D-Shaped Gorilla Glass οι εταιρίες θα μπορούν να κατασκευάζουν συσκευές με κυρτές οθόνη και από πάνω να βάζουν το Gorilla Glass για προστασία από γρατζουνιές. Εύκαμπτα κινητά και smartwatches θα επωφεληθούν από αυτό το νέο προϊόν και οι χρήστες δεν θα χρειάζεται να τοποθετούν ζελατίνες για να προστατεύσουν τα αντικείμενά τους. Αυτό μόλις χθες (03/01/2013) ανακοινώθηκε και έτσι δεν γνωρίζουμε ποια συσκευή θα το χρησιμοποιεί πρώτη.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: