Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

4 Εκατομμύρια Lumia Πούλησε Η Nokia Μέσα Στο 4ο Τρίμηνο του 2012

Nokia Lumia 920 hands-on

Η Nokia έδωσε στην δημοσιότητα τα οικονομικά αποτελέσματά της για το 4ο τρίμηνο του 2012, και τα πράγματα φαίνεται ότι αρχίζουν να πηγαίνουν καλά για τους Φινλανδούς. To τμήμα πωλήσεων και εξυπηρέτησης της Nokia κατέγραψαν 2,5 δισεκατομμύρια κέρδος σε καθαρές πωλήσεις, και από αυτά τα 1,2 προέρχονται από τις πωλήσεις των smartphones της. Να σημειώσουμε ότι η Nokia πουλάει και τα Asha ως smartphones. Στην συγκέντρωση του προαναφερθέντος ποσού βοήθησαν και τα λειτουργικά έξοδα που ήταν πιο λίγα απo τα αναμενόμενα. Η εταιρεία συγκεκριμένα πούλησε 79,6 εκατομμύρια τηλέφωνα, από τα οποία 9,3 ήταν Asha, 6,6 πραγματικά smartphones, 4,4 εκατομμύρια Lumia και 2,2 Symbian. Επιπλέον, η Nokia περιμένει 50 εκατομμύρια ευρώ από τις πατέντες που κατέχει και χρησιμοποιούν άλλες εταιρείες (πρόσφατα και η RIM αναγκάστηκε να πληρώσει στη Nokia για κάποιες). Με πολύ καλά νέα έκλεισε το 2012 για την Nokia αν και το 2013 φαντάζει πιο δύσκολο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: