Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

4G LTE Κάλυψη Τώρα Και Στο Έβερεστ

Mount Everest

Εάν σχεδιάζεις να επισκεφθείς σύντομα το Έβερεστ, την υψηλότερη κορυφή του κόσμου, δεν θα είναι το μόνο πράγμα που θα βρεις εκεί. Θα βρεις και αυτό που διαφημίζουν εδώ αλλά ακόμα δεν είδαμε – 4G LTE κάλυψη στο κινητό σου. Η Huawei και η China Mobile έστησαν δικούς τους 4G LTE αναμεταδότες-κεραίες στη κατασκήνωση του Έβερεστ και έτσι υπάρχει αυτή η δυνατότητα σε υψόμετρο 5200 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Κατά τη διάρκεια τελετής για τον εορτασμό, οι δύο εταιρείες απέδειξαν τις δυνατότητες της υποδομής τους μπροστά από περίπου 200 επισκέπτες, οι οποίοι είδαν βίντεο να μεταδίδεται ζωντανά σε HD μέσω LTE κατ ‘ευθείαν από την κατασκήνωση του Έβερεστ. Αυτό σημαίνει ότι θα μπαίνεις στο Tech Community μέσα σε ένα δευτερόλεπτο όταν πας στο Έβερεστ. Καλό!

Μοιράσου το με τους φίλους σου: