Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Vodafone Και Cosmote Φέρνουν Το 4G+ Στην Ελλάδα

antenna

Οι Vodafone και Cosmote έφεραν ταυτόχρονα το νέο δίκτυο 4G+ (γνωστό και ως LTE Advanced, LTE-A) στην Ελλάδα. Οι δύο πάροχοι αυτή τη στιγμή έχουν κάλυψη μόνο σε επιλεγμένες περιοχές έτσι ώστε να αποδείξουν ότι μπορούν να το κάνουν και προσκαλούν να τον κόσμο να ζήσει τις απίστευτες ταχύτητές του σε αυτές τις περιοχές.

Το 4G+ των Vodafone και Cosmote είναι αντίστοιχο με το 6ης κατηγορίας LTE το οποίο φτάνει μέχρι και τα 300Mbps για λήψη δεδομένων και τα 50Mbps για ανέβασμα. Το δίκτυο λειτουργεί στη ζώνη 2.600Mhz. Οι εμπορικές συσκευές που το υποστηρίζουν αυτή τη στιγμή είναι απειροελάχιστες, με τους παρόχους να αναφέρουν μόνο τα Samsung Galaxy Alpha και Samsung Galaxy Note 4 ως συμβατά μοντέλα.

Με το LTE Advanced δίκτυο μπορείτε θεωρητικά να κατεβάσετε μια ταινία σε ποιότητα DVD (5GB) μέσα σε 5 λεπτά (δηλαδή ένα 1GB/λεπτό) ή 150 τραγούδια των 8MB σε λιγότερο από 1 λεπτό.

Όσοι θέλετε να δοκιμάσετε το νέο δίκτυο θα πρέπει να επισκεφθείτε το κατάστημα της Vodafone είτε στο The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι) είτε στο Athens Metro Mall (Λ. Βουλιαγμένης 276, Αγ. Δημήτριος). Η Cosmote έχει φέρει το 4G+ στο κατάστημα Γερμανός στο Χαλάνδρι (Ανδρέα Παπανδρέου 6) και στο κατάστημα Γερμανός στο Mall. Η κάλυψη θα επεκταθεί αργότερα και σε άλλες περιοχές αλλά κανείς δεν ξέρει το πότε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: