Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Apple Ετοιμάζει Νέα MacBook Και iMac Με Retina Οθόνη

Tech Community on MacBook Air

Μπορεί η Apple να δουλεύει επάνω στις επικείμενες κυκλοφορίες των iPhone 6 και iWatch, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει παραμελήσει τους Mac υπολογιστές της. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, η εταιρία εργάζεται για να βγάλει στην αγορά ένα MacBook και ένα iMac με Retina οθόνη.

Το νέο MacBook λέγεται ότι διαθέτει μια Retina οθόνη 12 ιντσών και θα ξεχωρίζει με το πολύ λεπτό του αλουμινένιο σώμα. Αυτό που δεν ξεκαθαρίζεται είναι αν θα ανήκει στην οικογένεια των Air ή των Pro MacBook. Μερικοί πιστεύουν ότι θα λανσαριστεί νέο brand για αυτό το ultrabook. Το νέο iMac από την άλλη μεριά θα κουβαλάει μια Retina οθόνη με ανάλυση 3840 x 2160 pixels, δηλαδή Ultra HD ή 4K.

Εκτός από τους παραπάνω υπολογιστές, η Apple είναι αρκετά πιθανό να κυκλοφορήσει ένα monitor με 4K ανάλυση για να αντικαταστήσει τη τωρινή Thunderbolt Display οθόνη ώστε τα MacBook, Mac Pro και Mac mini να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το λογισμικό και την νέα ανάλυση που μπαίνει ολοένα και περισσότερο στη ζωή μας. Μαζί με όλα αυτά, θα αναβαθμιστούν και τα iMovie και Final Cut Pro για να υποστηρίζουν την επεξεργασία 4K βίντεο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: