5 Νέα Smartphones Και Smartwatch Από Την ZTE [CES 2014]

5 Νέα Smartphones Και Smartwatch Από Την ZTE [CES 2014]

Η ZTE ανακοίνωσε τα 5 νέα smartphones της που θα τα παρουσιάσει στην CES 2014, καθώς και το πρώτο της smartwatch. Τα πρώτα δύο smartphones τα γνωρίζουμε από τα τέλη Νοεμβρίου και ήδη κυκλοφορούν στη Κίνα. Πρόκειται για τα Nubia Z5S και Z5S mini. Μπορείς να διαβάσεις για αυτά εδώ. Έτσι μας μένουν 3 νέα – το ZTE Grand S II, το ZTE Sonata 4G και το ZTE Iconic Phablet.

Το νέο Grand S II της κινέζικης εταιρίας ξεχωρίζει για τις φωνητικές του δυνατότητες. Χρησιμοποιεί 3 μικρόφωνα για να αναγνωρίζει καλύτερα τη φωνή και ο χρήστης μπορεί για παράδειγμα να ‘διατάξει’ να ξεκλειδώσει η συσκευή ή να τραβήξει μια φωτογραφία. Η εταιρία δεν έκανε γνωστά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Το Sonata 4G κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την Aio Wireless και διαθέτει 4 ιντσών οθόνη, διπύρηνο Qualcomm Snapdragon 400 επεξεργαστή στα 1.4GHz με 1GB RAM, 5-megapixel κάμερα, 1780mAh μπαταρία και σύνδεση σε 4G δίκτυα.

Το Iconic Phablet είναι, όπως λέει και το όνομά του, ένα phablet με οθόνη 5,7 ιντσών και επικάλυψη Gorilla Glass, τετραπύρηνο επεξεργαστή, τεχνολογία ήχου Dolby Digital και ασύρματη φόρτιση. Το ξεχωριστό σε αυτό το κινητό-phablet είναι η δυνατότητα να μπορείς να ανοίγεις δύο παράθυρα στην ίδια οθόνη.

Τέλος, έχουμε το ZTE BlueWatch, ένα smartwatch που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βηματόμετρο και τηλεχειριστήριο για κάμερα. Βεβαίως μπορεί να εμφανίσει και τις ειδοποιήσεις του smartphone που είναι συνδεδεμένο.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.