Το Moto G Είναι Φθηνό; Η Motorola Ετοιμάζει Το Smartphone Των $50

Το Moto G Είναι Φθηνό; Η Motorola Ετοιμάζει Το Smartphone Των $50

Η Motorola εντυπωσίασε τους πάντες όταν ανακοίνωσε το μικρό θηρίο Moto G στα $179 χωρίς συμβόλαιο. Με αυτά τα λεφτά παίρνεις ένα κινητό με HD οθόνη 4,5-ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz και 5-megapixel κάμερα σε ένα ωραίο σώμα. Αλλά τα $179 εξακολουθούν να είναι λίγο πολλά σε αναδυόμενες αγορές όπου οι αναλυτές προβλέπουν ανάπτυξη. Έτσι η Motorola ξέρει που να στραφεί.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Smartphones Των €39 Ετοιμάζει Η Xiaomi

«Σε πολλά μέρη του κόσμου τα 179 δολάρια είναι πολλά χρήματα και έτσι υπάρχει μια μεγάλη αγορά με τιμές κάτω από τα $179,» είπε ο CEO της Motorola, Dennis Woodside, στο TrustedReviews. Στη δήλωσή του, ο Woodside πρόσθεσε ότι θα προσπαθήσει να δημιουργήσει συσκευές με τιμή $50, δηλαδή €37! Ο Woodside δεν ανέφερε επιπρόσθετες λεπτομέρειες για το οικονομικό smartphone της αμερικάνικης εταιρίας, ωστόσο βεβαίωσε ότι δεν θα εστιάσουν μόνο σε αυτό.

Με λίγα λόγια, η Motorola ετοιμάζει ένα οικονομικό κινητό για τις αναδυόμενες αγορές στα $50/€37, οι οποίες θα έχουν ανάπτυξη, όμως παράλληλα θα σχεδιάζει τους διαδόχους των Moto G και X. Για να δούμε…

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.