Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

500 Εκατομμύρια Άνθρωποι Χρησιμοποιούν Το Facebook Messenger

Facebook Messenger

Την ιστορία του Facebook Messenger την γνωρίζουν σχεδόν όλοι οι χρήστες του Facebook. Η εταιρία κυκλοφόρησε μια ανεξάρτητη εφαρμογή μηνυμάτων, αλλά οι χρήστες αρχικά δεν υποδέχτηκαν την εφαρμογή θετικά. Αν και έλαβε κακές κριτικές στην αρχή, τελικά κατάφερε να φτάσει τους 500 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Βέβαια, με περίπου 1,2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαία στο κοινωνικό δίκτυο, τα 500 εκατομμύρια φαντάζουν μικρός αριθμός.

Εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε:

«Το Messenger είναι η πρώτη από τις αυτόνομες εφαρμογές μας και σε αντίθεση με το Facebook, εστιάζει αποκλειστικά σε έναν στόχο: την επικοινωνία. Με το Messenger μπορείτε να μιλάτε με τις επαφές σας άμεσα, είναι γρηγορότερο από τα SMS και σας επιτρέπει να εκφράζεστε με τρόπους που δεν σας παρέχονται από τα SMS (π.χ. αυτοκόλλητα, βίντεο, selfies, ομαδικές συνομιλίες, δωρεάν κλήσεις). Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την σταθερότητα και την ταχύτητα, για αυτό προχωρούμε σε συχνές αναβαθμίσεις (κάθε 2 εβδομάδες).»

Μοιράσου το με τους φίλους σου: