Δίσκος Αξίας €5,5 Εκατ. Πετάχτηκε Στα Σκουπίδια

Δίσκος Αξίας €5,5 Εκατ. Πετάχτηκε Στα Σκουπίδια

James Howells

Ένας Βρετανός άντρας με όνομα James Howells που πέταξε τον σκληρό δίσκο του με Bitcoin νομίσματα αξίας €5,5 εκατομμυρίων ξεκίνησε να ψάχνει την χωματερή για να τον βρει ξανά. Ο James Howells είχε μαζέψει 7,500 bitcoins το 2009 αλλά στις αρχές του 2013 τον πέταξε αφού σκονιζόταν στο συρτάρι του για 3 χρόνια.

Ένα bitcoin σήμερα έχει αξία $1,000, όμως τα 7,500 του Howells τότε ήταν σχεδόν άχρηστα. Ο Howells λέει πως δεν έχει πετάξει ποτέ στο παρελθόν κάποιον δίσκο, και τώρα το έκανε για να καθαρίσει τον IT εξοπλισμό του. Αργότερα, ωστόσο, διάβασε για την ιστορία του Νορβηγού Kristoffer Koch ο οποίος είχε $27 σε bitcoin που τα είχε αγοράσει την ίδια περιόδο με αυτόν και τώρα εκείνος ο Νορβηγός έχει $886,000 σε ψηφιακό χρήμα. Φυσικά τα $27 του Koch δεν συγκρίνονται με τα 7,500 του James Howells.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι Είναι Το Bitcoin Και Ποια Η Αξία Του;

Το να αποκτήσει ξανά τον σκληρό δίσκο του είναι εξαιρετικά δύσκολο, αφού είναι θαμμένος 5 με 7 μέτρα στην υγειονομική χωματερή που έχει μέγεθος ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου. Μέσα σε αυτόν βρίσκεται το κλειδί για να έχει πρόσβαση στα νομίσματά του και για αυτό τον χρειάζεται. Για την εκταφή του έχουν επιστρατευθεί 15 με 20 άτομα. Εμείς του ευχόμαστε καλή τύχη με την ανεύρεση του σκληρού!

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.