Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Δίσκος Αξίας €5,5 Εκατ. Πετάχτηκε Στα Σκουπίδια

James Howells

Ένας Βρετανός άντρας με όνομα James Howells που πέταξε τον σκληρό δίσκο του με Bitcoin νομίσματα αξίας €5,5 εκατομμυρίων ξεκίνησε να ψάχνει την χωματερή για να τον βρει ξανά. Ο James Howells είχε μαζέψει 7,500 bitcoins το 2009 αλλά στις αρχές του 2013 τον πέταξε αφού σκονιζόταν στο συρτάρι του για 3 χρόνια.

Ένα bitcoin σήμερα έχει αξία $1,000, όμως τα 7,500 του Howells τότε ήταν σχεδόν άχρηστα. Ο Howells λέει πως δεν έχει πετάξει ποτέ στο παρελθόν κάποιον δίσκο, και τώρα το έκανε για να καθαρίσει τον IT εξοπλισμό του. Αργότερα, ωστόσο, διάβασε για την ιστορία του Νορβηγού Kristoffer Koch ο οποίος είχε $27 σε bitcoin που τα είχε αγοράσει την ίδια περιόδο με αυτόν και τώρα εκείνος ο Νορβηγός έχει $886,000 σε ψηφιακό χρήμα. Φυσικά τα $27 του Koch δεν συγκρίνονται με τα 7,500 του James Howells.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι Είναι Το Bitcoin Και Ποια Η Αξία Του;

Το να αποκτήσει ξανά τον σκληρό δίσκο του είναι εξαιρετικά δύσκολο, αφού είναι θαμμένος 5 με 7 μέτρα στην υγειονομική χωματερή που έχει μέγεθος ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου. Μέσα σε αυτόν βρίσκεται το κλειδί για να έχει πρόσβαση στα νομίσματά του και για αυτό τον χρειάζεται. Για την εκταφή του έχουν επιστρατευθεί 15 με 20 άτομα. Εμείς του ευχόμαστε καλή τύχη με την ανεύρεση του σκληρού!

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: