Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το 75% Των Android Εφαρμογών Είναι Συμβατό Με Τα Nokia X

Nokia X

Το αμφιλεγόμενο Nokia X είδε το φως της ημέρας στην έκθεση Mobile World Congress 2014 της Βαρκελώνης τρέχοντας το Android. Η συσκευή τρέχει το Android αλλά δεν διαθέτει το Google Play Store. Άρα τι γίνεται με τις εφαρμογές;

Η Nokia δήλωσε πως το 75% των Android εφαρμογών, όπως έχουν τώρα, τρέχει κανονικά στη σειρά Nokia X. Οι προγραμματιστές μπορούν να κάνουν sideload τις εφαρμογές τους (.apk) σε κάποιο X και αν δουλεύουν να τις υποβάλλουν στο κατάστημα της Nokia. Οι εφαρμογές που δεν είναι συμβατές με τις νέες συσκευές είναι περίπου το 25% των χιλιάδων διαθέσιμων για το Android. Η Nokia λέει πως αυτές που δεν λειτουργούν κανονικά χρειάζονται επεξεργασία μέσω του Nokia X Services SDK, μια επεξεργασία που διαρκεί ένα οκτάωρο.

Τα ‘παιδιά’ που τριγυρίζουν σε forums όπως το XDA Developers πιθανότατα θα επωφεληθούν από το Nokia X Services SDK για να κάνουν μεταφέρουν τις υπηρεσίες της Google στα Nokia X ώστε όλοι μας στο τέλος να μπορούμε να κατεβάζουμε Android apps μέσω του Google Play Store χωρίς αυτό να υποστηρίζονται επίσημα. Για να δούμε τι μπορούν να καταφέρουν να κάνουν σε αυτή τη σειρά.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: