Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

$7,7 Δισεκατομμύρια Αποδοχές Για Την Nokia Για Το 1ο Τρίμηνο, 5,6 Εκατομμύρια Lumia Πουλήθηκαν

Nokia Lumia 920 hands-on

Η Nokia μπορεί να δει μια απώλεια στο πρώτο τρίμηνο του 2013, αλλά τα νέα δεν είναι όλα άσχημα. Η εταιρεία είδε έσοδα των 7,7 δισ. δολαρίων και κατάφερε να πουλήσει 5,6 εκατομμύρια Lumia, κάτι που ισοδυναμεί με αύξηση 30 τοις εκατό στις πωλήσεις κινητών τηλεφώνων κατά το τελευταίο τρίμηνο.

Όσον αφορά τα κέρδη, η Nokia κάνει ένα λαμπερό τρίμηνο με καθαρά κέρδη 236 εκατ. δολάρια με τη μη-IFRS λογιστική μέθοδο. Έχασε 150 εκατομμύρια δολάρια, αλλά εξακολουθεί να συγκρίνεται ευνοϊκά με τις τεράστιες απώλειες δισεκατομμυρίων δολαρίων που έκανε το ίδιο τρίμηνο του 2012.

Από πωλήσεις κινητών τηλεφώνων, στη Βόρεια Αμερική αντιπροσωπεύτηκαν μόλις 400,000 από τα 61,900,000 πουλημένα σε σύγκριση με τα 700,000 που πωλήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, καθιστώντας την μόνη περιοχή που είδε μία πτώση κατά τη διάρκεια της περιόδου. Άλλες περιοχές, όπως η Κίνα, είδε μια μεγάλη αύξηση εσόδων στα smartphone, που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη δημοτικότητα των ακριβών συσκευών, όπως το Lumia 920.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: