Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

8 νέοι τίτλοι για το Xbox Live του Windows Phone 7


Θυμάστε τους έξι δημοφιλείς τίτλους που θα έρθουν στο Windows Phone; Αν σας φαίνονται λίγοι ή θέλετε και άλλους, η Microsoft δεν θα σας αφήσει με το “θέλω” και θα κυκλοφορήσει 8 ακόμα τίτλους. Μπορεί να μην είναι τόσο γνωστοί όσο οι προηγούμενοι 6 αλλά είναι καλοί και αξίζει να τους δοκιμάσετε.
Αυτό το “πακετάκι” με τα παιχνίδια περιέχει τα Beards and Beaks, Hasta La Muerte, Let’s Golf 2, Pac-Man CE DX, Splinter Cell Conviction, Tentacles, Top Gun και Z0mb1es.

Και οι έξι υποστηρίζονται από το Xbox Live. Παρακάτω είναι το βίντεο που έχει ετοιμάσει η εταιρία.

 

To παιχνίδι Beards and Beaks είναι αποκλειστικά για τα WP7 και αναπτυγμένο από την ίδια τη Microsoft. Τα Hasta La Muerte και Tentacles είναι αποκλειστικά για τα Windows Phone και τέλος το Mac-Man CE DZ είναι ένα Xbox Live Arcade παιχνίδι και τίτλος με πολλές πωλήσεις. Ήρθε στα WP χάρης της υποστήριξης του Xbox Live.

Πηγή: blog.GSMArena.com

Μοιράσου το με τους φίλους σου: