Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

83 Εκατομμύρια Λογαριασμοί Στο Facebook Είναι Ψεύτικοι

Φαντάσου το πληθυσμό της Ελλάδας επί 10 φορές και κάτι παραπάνω. Τόσο είναι και τα ψεύτικα προφίλ χρηστών στο Facebook. Η ίδια η εταιρία παραδέχτηκε ότι στο Facebook το 8,7% των χρηστών, δηλαδή 83,09 εκατομμύρια (συνολικά είναι 995 εκατομμύρια), δεν υπάρχουν, δεν είναι αληθινοί.

Πιο συγκεκριμένα, το 4.8% είναι επειδή ο χρήστης έχει και δεύτερο προφίλ, 2.4% είναι τα “άκυρα” προφίλ όπως για κάποιο κατοικίδιο ή για εταιρίες και τέλος στο 1.5% είναι τα ανεπιθύμητα προφίλ, τα προφίλ που έχουν δημιουργηθεί για να σπαμάρουν με μηνύματα ή άλλο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με το BBC, αυτό αποτελεί μεγάλο κακό για την Facebook γιατί πέφτει η αξία για τη διαφήμιση, αφού οι 83,09 εκατομμύρια ανύπαρκτοι “χρήστες” δεν χρησιμεύουν για τους διαφημιστές.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: