Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΗ] Η Nokia Δουλεύει Σε 8 Ίντσο Windows RT Tablet

Nokia RT Tablet

Η Nokia παρουσίασε το πρώτο της tablet, το 2520, με εκπληκτική ανάλυση οθόνης και τον δυνατό Snapdragon 800 επεξεργαστή. Τώρα σύμφωνα με νέες φήμες που προέρχονται από το @evleaks η Φιλανδική εταιρεία θα κυκλοφορήσει και 8-ίντσο RT tablet.

Η συσκευή έχει την κωδική ονομασία ‘Illusionist’ και είναι το μόνο που ξέρουμε. Θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι θα έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το 2520 αλλά όχι τόσο καλή ανάλυση οθόνης. Στην συγκεκριμένη κατηγορία tablet θα πρέπει να ανταγωνιστεί το iPad Mini και άλλα Android tablet. Ως συνήθως, θα διατίθεται σε διάφορα χρώματα και θα έχει τις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές της Nokia, όπως το Storyteller. Ίσως να κυκλοφορήσει μόνο σε 4G LTE έκδοση για τις ΗΠΑ.

Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε αμέσως.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: