Διέρρευσαν Τα Χαρακτηριστικά Του BlackBerry Z10 Και Το BBM για BlackBerry 10

BlackBerry 10 L-Series

Έτσι όπως πάμε, θα ξέρουμε τα πάντα για το λειτουργικό και τις BlackBerry 10 συσκευές πολύ πριν την εκδήλωση. Με τις νέες πληροφορίες γνωρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του BlackBerry Z10 και ότι το BBM έρχεται ανανεωμένο με το λειτουργικό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, το BlackBerry Z10 (γνωστός και ως L-Series) διαθέτει τον διπύρηνο επεξεργαστή TI OMAP 4470 στα 1.5GHz (Qualcomm Snapdragon MSM8960 για τις ΗΠΑ και Καναδά), 4.2 ιντσών οθόνη (1,280 x 768 ανάλυση), quad-band LTE, 2GB μνήμη RAM, 16GB ή 32GB χωρητικότητα, 8-megapixel κάμερα με LED flash, 2-megapixel εμπρόσθια κάμερα, υποδοχή για κάρτες microSD, και μία 1,800 mAh αφαιρούμενη μπαταρία. Στη συνδεσιμότητα, το Z10 έρχεται με NFC, Bluetooth 4.0, dual-band 802.11 a/g/n Wi-Fi, A-GPS, και σύνδεση για Micro USB και Micro HDMI.

BBM for BB10

Σε ότι αφορά το BBM, φυσικά η δημοφιλής υπηρεσία θα έρθει ανανεωμένη μαζί με το νέο λειτουργικό. Έχει επαληθευτεί αυτό από έγγραφα της εταιρίας που διέρρευσαν. Το νέο Messenger φέρνει νέο σχεδιασμό που αρμόζει στο BB10, καθώς και δυνατότητα για βίντεο-κλήσεις και κοινή χρήση οθόνης! Επίσης ενσωματώνει το νέο χαρακτηριστικό ‘BlackBerry Remember’ που συγχρονίζει με Outlook και Evernote για συγχρονισμό του ημερολογίου και των σημειώσεων στις αντίστοιχες υπηρεσίες. Τέλος, μπορείς να δημιουργήσεις ομάδες με το BBM Group και να μοιραστείς πράγματα με όλους στην ομάδα – πολύ καλό για εταιρίες.

Τι λέτε για τα χαρακτηριστικά και τις νέες λειτουργίες;

Πηγές: 1, 2

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.