[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Τα Σχέδια Της MLS Για Το 2013, Περιλαμβάνουν 10 Μοντέλα Κινητών

[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Τα Σχέδια Της MLS Για Το 2013, Περιλαμβάνουν 10 Μοντέλα Κινητών

MLS iQTalk Crystal hands-on

Σήμερα μιλήσαμε με τον διευθυντή πωλήσεων της MLS και αποκτήσαμε κάποιες πολύ ενδιαφέρον πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια της εταιρίας στην αγορά των smartphones. Η εταιρία όπως καταλαβαίνουμε θέλει να εισέλθει δυναμικά στον χώρο αυτό με νέα smartphones και ακόμα καλύτερο λογισμικό. Πάμε να τα δούμε.

Smartphones

Σε ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα της Making Life Simple, ο κ. Κυριακόπουλος μας ενημέρωσε ότι “θα κυκλοφορήσουν 10 μοντέλα μέσα στο 2013” ! Αλλά δεν είναι όλα τα τους ξεχωριστά τηλέφωνα, δεδομένου ότι αν ένα κινητό κυκλοφορεί σε λευκό και μαύρο θεωρούνται ξεχωριστά. Δηλαδή θα έχουμε 5 smartphones σε λευκό και μαύρο, εκ των οποίο το ένα μπορείς να το δεις στην εικόνα του άρθρου και είναι το MLS iQTalk Crystal [περισσότερα για αυτό εδώ]. Η τιμή τους θα είναι και πάνω από €199, αλλά και κάτω από αυτά, πράγμα που σημαίνει ότι θα δούμε διάφορα κινητά σε διάφορες κατηγορίες.

Λογισμικό

Το λογισμικό είναι σε αυτό που επικεντρώνεται η εταιρία. Το 2013 θα φέρει στα smartphones της MLS το Android 4.0 στα καινούργια κινητά που αναφέραμε από πάνω μαζί με νέες λειτουργίες. Θα έχουμε τα Talk & Facebook, Talk & Twitter και Talk & Mail για υπαγόρευση του μηνύματος και αποστολή στο Facebook, Twitter και e-mail λογαριασμό αντίστοιχα. Επιπλέον στην πλοήγηση θα ενσωματωθεί λειτουργία για εμφάνιση και σύγκριση των τιμών σε βενζινάδικα. Ακόμη, τα τωρινά MLS κινητά θα πάρουν δωρεάν ενημερώσεις που είναι ήδη έτοιμες και κάνουν τις τελευταίες αλλαγές ώστε να είναι σταθερά. Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα αναβαθμιστούν στο 4.0, αλλά κόβουμε πως είναι πολύ δύσκολο.

Συνοψίζοντας, θα δούμε 4 νέα κινητά με διαφορές τιμές και μερικά από αυτά θα τρέχουν το Android 4.0, ενώ όλα τους (συμπεριλαμβανομένων και των τωρινών) θα έχουν το νέο λογισμικό υπαγόρευσης και χαρτών της MLS. Ανυπομονούμε να τα δούμε και να τα πιάσουμε στα χέρια μας. Μέχρι τότε μπορείς να παρακολουθείς το Tech Community για τις τελευταίες εξελίξεις.

Σχετικά νέα

4 Responses

  1. Δεν έχουν ενημερωθεί για την κυκλοφορία του jelly bean και συνεχίζουν να βγάζουν μοντέλα με ics;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.