Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Τα Σχέδια Της MLS Για Το 2013, Περιλαμβάνουν 10 Μοντέλα Κινητών

MLS iQTalk Crystal hands-on

Σήμερα μιλήσαμε με τον διευθυντή πωλήσεων της MLS και αποκτήσαμε κάποιες πολύ ενδιαφέρον πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια της εταιρίας στην αγορά των smartphones. Η εταιρία όπως καταλαβαίνουμε θέλει να εισέλθει δυναμικά στον χώρο αυτό με νέα smartphones και ακόμα καλύτερο λογισμικό. Πάμε να τα δούμε.

Smartphones

Σε ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα της Making Life Simple, ο κ. Κυριακόπουλος μας ενημέρωσε ότι “θα κυκλοφορήσουν 10 μοντέλα μέσα στο 2013” ! Αλλά δεν είναι όλα τα τους ξεχωριστά τηλέφωνα, δεδομένου ότι αν ένα κινητό κυκλοφορεί σε λευκό και μαύρο θεωρούνται ξεχωριστά. Δηλαδή θα έχουμε 5 smartphones σε λευκό και μαύρο, εκ των οποίο το ένα μπορείς να το δεις στην εικόνα του άρθρου και είναι το MLS iQTalk Crystal [περισσότερα για αυτό εδώ]. Η τιμή τους θα είναι και πάνω από €199, αλλά και κάτω από αυτά, πράγμα που σημαίνει ότι θα δούμε διάφορα κινητά σε διάφορες κατηγορίες.

Λογισμικό

Το λογισμικό είναι σε αυτό που επικεντρώνεται η εταιρία. Το 2013 θα φέρει στα smartphones της MLS το Android 4.0 στα καινούργια κινητά που αναφέραμε από πάνω μαζί με νέες λειτουργίες. Θα έχουμε τα Talk & Facebook, Talk & Twitter και Talk & Mail για υπαγόρευση του μηνύματος και αποστολή στο Facebook, Twitter και e-mail λογαριασμό αντίστοιχα. Επιπλέον στην πλοήγηση θα ενσωματωθεί λειτουργία για εμφάνιση και σύγκριση των τιμών σε βενζινάδικα. Ακόμη, τα τωρινά MLS κινητά θα πάρουν δωρεάν ενημερώσεις που είναι ήδη έτοιμες και κάνουν τις τελευταίες αλλαγές ώστε να είναι σταθερά. Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα αναβαθμιστούν στο 4.0, αλλά κόβουμε πως είναι πολύ δύσκολο.

Συνοψίζοντας, θα δούμε 4 νέα κινητά με διαφορές τιμές και μερικά από αυτά θα τρέχουν το Android 4.0, ενώ όλα τους (συμπεριλαμβανομένων και των τωρινών) θα έχουν το νέο λογισμικό υπαγόρευσης και χαρτών της MLS. Ανυπομονούμε να τα δούμε και να τα πιάσουμε στα χέρια μας. Μέχρι τότε μπορείς να παρακολουθείς το Tech Community για τις τελευταίες εξελίξεις.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: