Sony QX1: Αποκαλύφθηκε Η Κάμερα Για Κινητά Με Εναλλάξιμους Φακούς

Sony QX1: Αποκαλύφθηκε Η Κάμερα Για Κινητά Με Εναλλάξιμους Φακούς

Sony QX1

Η Sony πριν μερικούς μήνες είχε κυκλοφορήσει κάποιες κάμερες που εφάρμοζαν στο κινητό επιτρέποντας στον χρήστη να τραβήξει σαν και κρατάει κανονική κάμερα. Αν και κανείς δεν κυκλοφορεί με μια τέτοια κάμερα στο κινητό του, η εταιρία αποκάλυψε ένα νέο μοντέλο-ναυαρχίδα με εναλλάξιμους φακούς. Την Sony QX1.

Η κάμερα Sony QX1 διαθέτει έναν 20.1-megapixel APS-C αισθητήρα, όπως οι αισθητήρες των προσιτών DSLR, pop-up flash, και υποστηρίζει όλους του φακούς της οικογένειας E-mount. Αυτό σημαίνει ότι όσοι έχετε κάμερα της σειράς NEX μπορείτε να βγάλετε το φακό της και να τον βάλετε στην QX1.

Όπως τα περσινά μοντέλα Sony QX10 και QX100, η QX1 δεν διαθέτει οθόνη. Συνδέεται στο κινητό μέσω WiFi ή NFC και χρησιμοποιεί την οθόνη του κινητού σαν σκόπευτρο και για προεπισκόπηση των φωτογραφιών.

Η Sony QX1 αποκαλύφθηκε στο online κατάστημα της Sony με τιμή $399 μόνο για το σώμα (χωρίς φακό). Στην ιστοσελίδα αναφέρεται ότι θα αρχίσει η αποστολή των τεμαχίων στους αγοραστές στις 9 Οκτωβρίου. Η παρουσίασή της θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση IFA 2014.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.