Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Sony QX1: Αποκαλύφθηκε Η Κάμερα Για Κινητά Με Εναλλάξιμους Φακούς

Sony QX1

Η Sony πριν μερικούς μήνες είχε κυκλοφορήσει κάποιες κάμερες που εφάρμοζαν στο κινητό επιτρέποντας στον χρήστη να τραβήξει σαν και κρατάει κανονική κάμερα. Αν και κανείς δεν κυκλοφορεί με μια τέτοια κάμερα στο κινητό του, η εταιρία αποκάλυψε ένα νέο μοντέλο-ναυαρχίδα με εναλλάξιμους φακούς. Την Sony QX1.

Η κάμερα Sony QX1 διαθέτει έναν 20.1-megapixel APS-C αισθητήρα, όπως οι αισθητήρες των προσιτών DSLR, pop-up flash, και υποστηρίζει όλους του φακούς της οικογένειας E-mount. Αυτό σημαίνει ότι όσοι έχετε κάμερα της σειράς NEX μπορείτε να βγάλετε το φακό της και να τον βάλετε στην QX1.

Όπως τα περσινά μοντέλα Sony QX10 και QX100, η QX1 δεν διαθέτει οθόνη. Συνδέεται στο κινητό μέσω WiFi ή NFC και χρησιμοποιεί την οθόνη του κινητού σαν σκόπευτρο και για προεπισκόπηση των φωτογραφιών.

Η Sony QX1 αποκαλύφθηκε στο online κατάστημα της Sony με τιμή $399 μόνο για το σώμα (χωρίς φακό). Στην ιστοσελίδα αναφέρεται ότι θα αρχίσει η αποστολή των τεμαχίων στους αγοραστές στις 9 Οκτωβρίου. Η παρουσίασή της θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση IFA 2014.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: