Όλες Οι Τελευταίες Πληροφορίες Για Το Nexus 5 Της Google

Όλες Οι Τελευταίες Πληροφορίες Για Το Nexus 5 Της Google

LG Nexus 5 leak

Νέες πληροφορίες σχετικά με το καινούργιο κινητό που ετοιμάζει φέτος η Google βγήκαν στη δημοσιότητα, το Nexus 5, και από ότι φαίνεται το κατασκευάζει ξανά η LG.

Αρχικά διέρρευσε η παραπάνω εικόνα δείχνοντας ξεκάθαρα το νέο Nexus smartphone δίπλα στο τωρινό Nexus 4 με το λογότυπο της LG στο κάτω μέρος, αλλά δεν άργησαν να έρθουν τρεις render εικόνες από κάποιον fan που δείχνουν αναλυτικότερα τη νέα συσκευή. Φυσικά δεν είναι 100% έγκυρες οι εικόνες αφού μόνο το πίσω μέρος διέρρευσε ολόκληρο. Το μπροστινό είναι ακόμα άγνωστο. Μάλιστα το κινητό πέρασε και από την επιτροπή FCC για έγκριση και αποκαλύφθηκαν κάποια από τα μέρη του κινητού.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nexus 5, το κινητό λέγεται ότι έχει 4,96-ίντσες και έτσι το «Nexus 5» είναι λογικό όνομα. Με αυτό το μέγεθος πιστεύουμε ότι θα έχει full HD ανάλυση αλλά δεν υπάρχει κάτι που να το επαληθεύει ακόμα.

Ο επεξεργαστής που χρησιμοποιεί το Nexus 5 δεν είναι άλλος από τον κορυφαίο Snapdragon 800 της Qualcomm που χρησιμοποιούν όλες οι ναυαρχίδες, όμως η μπαταρία φτάνει τα 2300 mAh και ίσως να μην βγάζει όλη τη μερα.

Στη συνδεσιμότητα δεν έχουμε τίποτα ξεχωριστό. Bluetooth 4.0, NFC και dual-band WiFi 802.11 b/g/n/ac είναι τα βασικά, ενώ υπάρχει LTE για τα δίκτα των AT&T, T-Mobile και Sprint στις ΗΠΑ, HSPA+ για αυτά των T-Mobile και AT&T και CDMA για της Sprint. Για τα ελληνικά δίκτυα λογικά θα υπάρχει και 4G LTE υποστήριξη.

Όπως και στο Nexus 4, η μπαταρία δεν θα είναι αφαιρούμενη αλλά δεν θα λείπει η ασύρματη φόρτιση.

Στο λογισμικό, τρέχει το Android 4.4 Key Lime Pie KitKat που αποκαλύφθηκε πριν λίγες ημέρες.

Το νέο Nexus σίγουρα θα είναι ένα πολύ δυνατό smartphone και θέλουμε πολύ να δούμε τη τιμή του. Αν ακολουθήσει τα βήματα του προκατόχου του, τότε θα μιλάμε για ένα κινητό-τέρας των 300€ και θα είναι για άλλη μια φορά value-for-money. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα με 300€, και όχι με 430€ (αν και θα τα αξίζει και τόσα).

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.