Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Έρχεται Η Ταινία Του… Tetris

Tetris - DOS 1986

Ξέρουμε ήδη ότι το Hollywood έχει ξεμείνει από ιδέες και προσπαθεί να κάνει remakes παλιών ταινιών, όμως αυτή τη φορά ακούγεται αρκετά απελπισμένο. Μια εταιρία αποφάσισε να γυρίσει τη πρώτη ταινία του πασίγνωστου παιχνιδιού Tetris για όλους εσάς που είστε fan του Tetris και θα θέλατε να κάτσε σε μια καρέκλα για μιάμιση ώρα και να βλέπετε τουβλάκια να πέφτουν.

Σύμφωνα με την The Wall Street Journal, η Threshold Entertainment έχει αναλάβει να δημιουργήσει μια ταινία ζωντανής δράσης για το παιχνίδι. Όμως αυτό δεν είναι απλές φήμες. Ο CEO της Threshold, Larry Kasanoff, επιβεβαίωσε την ύπαρξη της ταινίας αλλά τα μόνα που αποκάλυψε στο κοινό είναι ότι πρόκειται για «μια πολλή μεγάλη, επική sci-fi ταινία» και ότι δεν θα δώσουν πόδια στα τουβλάκια.

Αυτά είναι όλα που ξέρουμε για την ταινία του Tetris. Δεν υπάρχει ακόμα σκηνοθέτης, δεν υπάρχει cast, δεν ξέρουμε πόσος είναι ο προϋπολογισμός, δεν ξέρουμε το πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή και το πότε θα βγει στους κινηματογράφους και φυσικά δεν ξέρουμε αν αξίζει το όλο εγχείρημα.

Πηγή: The Wall Street Journal

Μοιράσου το με τους φίλους σου: