Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Aakash 2: Το Android Tablet Των $21

Τα προϊόντα της τεχνολογίας έχουν μειωθεί τόσο πολύ στις τιμές που είναι πλέον προσιτά για όλους. Πριν λίγες μέρες είδαμε τον υπολογιστή των $13 και τώρα το Aakash 2, ένα Android tablet με τιμή μόλις $21.

Με τέτοια τιμή ίσως περιμένετε τα κατώτερα χαρακτηριστικά σε tablet, όμως διαθέτει οθόνη χωρητικού τύπου 7 ιντσών, μονοπύρηνο επεξεργαστή στο 1GHz (Cortex-A8), 512MB μνήμη RAM, 4GB Flash χωρητικότητα, Android 4.0.3, WiFi, εμπρόσθια VGA κάμερα και μπαταρία 3000mAh.

Το Aakash 2 θα διατεθεί στην Ινδία, και συγκεκριμένα στους μαθητές και φοιτητές, με τιμή Rs 1,130 ή περίπου $21 ή €17. Μέσα θα υπάρχουν φυσικά τα βιβλία που θα διδάσκονται, αλλά και οι εφαρμογές του Android. Δεν θα ήταν τέλειο να κυκλοφορούσε και στην Ελλάδα αυτό και αντί για βιβλία να υπήρχαν tablets;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: