Διέρρευσε Το Acer Iconia W4, Νέο Οικονομικό Tablet Με Windows 8.1

Διέρρευσε Το Acer Iconia W4, Νέο Οικονομικό Tablet Με Windows 8.1

Acer Iconia W4 hands-on

Η Acer απέκτησε παράδοση στα οικονομικά Windows tablets με το Acer Iconia W3, και τώρα έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του, το Acer Iconia W4 που διέρρευσε σε βίντεο.

Το Acer Iconia W4 χρησιμοποιεί το τελευταίο επεξεργαστή Atom “Bay Trail” Z3740 της Intel, προσφέροντας μια αύξηση στους τέσσερις πυρήνες, τρέχει στα 1,33 GHz και υποστηρίζεται από 2GB μνήμης RAM DDR3. Επάνω στη μητρική είναι συνδεδεμένος ένας SSD δίσκος χωρητικότητας 32GB όπου έχουν εγκαταστήσει τα κανονικά Windows 8.1, και όχι τα RT, κάτι που κάνει το tablet αυτό να ξεχωρίζει.

Μπορείς να δεις το βίντεο για να καταλάβεις πως τρέχει και πως μοιάζει.

Το ‘παλιό’ W3 tablet τροφοδοτείται από τον Intel Atom “Cloverview” Z2760 επεξεργαστή στα 1,5 GHz με 2GB μνήμης RAM και διαθέτει 32 GB χωρητικότητα και 8,1-ιντσών οθόνη ανάλυσης 1280×800-pixels. Τα κακά υλικά κατασκευής του δεν μας επέτρεπαν να πούμε ότι αξίζει η αγορά του.

Το Acer Iconia W4 έχει την ίδια οθόνη, μόνο που πλέον είναι IPS και θα φαίνεται καλύτερη. Αν έχουν επιλεχθεί τα σωστά υλικά αυτή τη φορά τότε θα μπορούμε να το προτείνουμε σε κάποιον που θέλει Windows 8.1 tablet γύρω στα €330 ή $450. Μόλις ανακοινωθεί και όταν μετά κυκλοφορήσει Ελλάδα θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.